Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amway, NuSkin és egyéb mlm...

Amway, NuSkin és egyéb mlm rendszerek költségei, bevétel?

Figyelt kérdés
Szeretném ha néhány alapvető kérdés tisztázódna bennem az mlm rendszerek pénzügyeivel kapcsolatosan. Magát a rendszert már értem, csak a konkrét számokra vagyok kíváncsi. Ha valaki elkezd mlm-ezni akkor kell fizetni valamennyit. Ez az összeg mennyi a fenti két cégnél? Ha egy új partner beszervezek,akkor én kapok pénzt, ez mekkora összeg? A belépési díjon kívül vannak egyéb kötelezettségek? ELsősorban a fenti két cég számai érdekelnek,de ha másban van tapasztalatod,megírhatod azt is. Köszönöm!

2012. dec. 21. 16:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

" valószínűleg a kérdező

bonyodalmakat akar a

hálózatépítésből. Esetleg jövedelmet."

és neked fogalmad sincs arról, ezt hogyan szerezheti meg. Nagyon értékes így az "információd", valóban...

Azt tudod csak megmutatni, hogyan teheti bonyolultabbá és drágábbá a kalandját. Igen, biztosan erre kíváncsi... :-/

"kb. alapszintű MLM-es

információkat mondtál el, amelyeknek

viszonylag kevés értéke van."

Hát, kinek kevés, kinek sok. A te felkészültségeddel sok, neked pont az alapok hiányoznak.

2012. dec. 23. 01:28
 22/24 anonim ***** válasza:
20%

Nem is a "hogyan szerezhetek jövedelmet MLM-ből" c. kérdésre válaszoltam.

És nálad még mindig többet mondtam, szóval hiába vágod be durcát.

Ja, teljesen fölösleges baromság a legális úton járni. Ez MLM, hová gondolok én?

2012. dec. 23. 02:26
 23/24 anonim válasza:
42%
szerintem nem biztos , hogy érted! Ahány MLM annyiféle!Talán az a szerencsésebb ahol nem kell belépési díjat fizetned.A Nuskinban kell s az interneten fent van mennyi a beugró. De pl tudom, hogy AGELNÉL nem is kevés, ha dolgozni akarsz benne. háromféle szinten lehet belépni s a legmagasabb összeg 1 mmillió ft körül. Ha valakit beviszel a hálózatba akkor attól függően melyik szinten lépett be jutalékot kapsz utána / 35 dollárnál kezdődik. Ja és havonta 15- 20 ezer ft között kell vásárolnod, amit autamatikusan be kell állítani számládon. cserébe azt ígéri a cég, hogy a jogdíjszerű jövedelmedből mesésen élsz. Remélem szélesítettem kissé látókörödet az MLM-mel kapcsolatosan.Üdvözletem
2013. jan. 1. 20:26
 24/24 A kérdező kommentje:
Wow,nem gondoltam volna,hogy érkezni fog normális válasz. Köszi szépen!
2013. jan. 1. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!