Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amway, NuSkin és egyéb mlm...

Amway, NuSkin és egyéb mlm rendszerek költségei, bevétel?

Figyelt kérdés
Szeretném ha néhány alapvető kérdés tisztázódna bennem az mlm rendszerek pénzügyeivel kapcsolatosan. Magát a rendszert már értem, csak a konkrét számokra vagyok kíváncsi. Ha valaki elkezd mlm-ezni akkor kell fizetni valamennyit. Ez az összeg mennyi a fenti két cégnél? Ha egy új partner beszervezek,akkor én kapok pénzt, ez mekkora összeg? A belépési díjon kívül vannak egyéb kötelezettségek? ELsősorban a fenti két cég számai érdekelnek,de ha másban van tapasztalatod,megírhatod azt is. Köszönöm!

2012. dec. 21. 16:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%

Szia! A legnagyobb tisztelettel írom, fogadd is így. Nem érted a rendszert. Keress valakit, aki ezekből él, és őket kérdezd személyesen. Ne a gyakorin keress választ, itt nagy a homály!

Minden esetre egy rendes MLM-ben (és a fentiek nagyjából ilyenek)

- a csatlakozás 1-2 ezer forint, és ebből a pénzből a "beszerveződ" nem kap egy fillért sem (és ha meggondolod magad, neked is visszajár);

- új partner beszervezéséért neked sem jár semmi pénz;

- nincsenek kötelezettségek.

Boldog karácsonyt!

2012. dec. 22. 12:46
 2/24 anonim ***** válasza:
17%

három hónapja még azt mondtad, három éve élsz ebből... Hiteles vagy.. ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. dec. 22. 13:40
 3/24 anonim ***** válasza:
18%

Ha legálisan szeretnéd csinálni, céget kell hozzá alapítani. Ez ma már kb. 20 000 magyar forintból megvan, viszont ennek havi járulékai is vannak, valamint könyvelési díj. Általában itt kezdik el elásni magukat a szorgos MLM hangyák - már aki igyekszik törvényesen utakon járni.

A bevételeket pedig neked kell tudni, annak függvényében, hogy mennyi vásárlód lesz.

2012. dec. 22. 15:39
 4/24 anonim ***** válasza:
47%

IceTruckKiller

Olyan jó, hogy te ilyen "okos" vagy és mindent tudsz.

Nem nem kell hozzá vállalkozónak lenni az első pillanattól. Eddig sem kellett. Persze a pénzedhez sem jutsz hozzá csak levásárolhatod, mint a tuskókártyánál. Épp most változnak majd 2013ban az adózási szabályok, így van egy felső határa a levásárolható bónusznak.

Ahhoz, hogy a csoport utáni bónuszhoz hozzájusson valaki, ahhoz tényleg kell a vállalkozói igazolvány. De mire oda eljut valaki, hogy lesz csapata ami után bónuszt kap addigra meg is éri kiváltani, mert lesz pénz is amit megkap.

Továbbá olyan jó, hogy tudod, hogyha valakinek van bejelentett munkahelye, akkor nem kell kétszer megfizetnie a járulékokat. De te tényleg mindent jobban tudsz.

2012. dec. 22. 16:24
 5/24 anonim ***** válasza:
28%

Köszi, hogy jöttél személyeskedi. A kérdésből nem derül ki, hogy másod, vagy főállásként fogja-e csinálni a kérdező, valamint a cégnek mindenképpen van járuléka. Továbbá bizonyára fogyasztóként hajt az 5%-os kedvezményre, ha ilyen kérdést tesz föl, de valóban, ezt nem tudhatjuk, tehát hülye vagyok, hogy körültekintően válaszoltam.

Egyébként neked most az fáj, hogy tanúja voltam, ahogyan beégetted magad?

2012. dec. 22. 16:34
 6/24 anonim ***** válasza:
36%

"Ha legálisan szeretnéd csinálni, céget kell hozzá alapítani."

Tévedés. Nem, nem kell. Szervezőmunkádért cserébe árkedvezményben részesülhetsz. Ehhez nem kell cég.. (Vállalkozói engedély sem...)

Mint ahogyan nem kellet céget alapítanod akkor sem, ha ezt az akciót szeretted volna kihasználni: [link]

"Ez ma már kb. 20 000 magyar forintból megvan, viszont ennek havi járulékai is vannak"

Tévedés. Nem, egyrészt egy cégnek nincsenek havi járulékai, járulékot ember után fizetünk. Azt sem biztos.

"valamint könyvelési díj."

Tévedés. Ezt sem kell fizetned feltétlenül.

"A bevételeket pedig neked kell tudni, annak függvényében, hogy mennyi vásárlód lesz."

Tévedés. A bevételed mértéke nem (csak) a vásárlóid számától függ.

Vagy alá tudod ezeket támasztani valamivel?

2012. dec. 22. 17:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,de nem sokkal lettem okosabb. :D Könyvelés meg vállalkozói az oké. De a többi? Ha van itt valaki a Nuskintől vagy Amwaytől,akár privátban is írhat!
2012. dec. 22. 17:49
 8/24 anonim ***** válasza:
17%
Én azt tudom neked javasolni, hogy nézz szét más fórumokon. Biztos, hogy találsz mindkét cégből tagokat. Meg van akinek van egyéni honlapja is. Ott is tudsz érdeklődni.
2012. dec. 22. 19:30
 9/24 anonim ***** válasza:
20%

Igen, a munkával járó költségekről, és a várható bevételekről szól a kérdés. Nyilván az motiválja a kérdezőt, hogy havi száz forintot spóroljon a fogkrémen.....

Dolgozz azért, hogy vásárolhass!(Kedvezményesen, tőlünk) És már független vállalkozó is lettél! Welcome in MLM!

Könyvelési díjat sem kell fizetni, persze. Valóban jóval egyszerűbb a bevallások elmaradása után kirótt bírságokat kicsengetni. Továbbá ha az ember saját maga alapítja a céget, csak az ügyvéd min. a dupláját kéri el a 20 000 forintnak. 20 000 forintos Tesco gazdaságos céget a kifejezetten erre szakosodott irodában lehet vásárolni. Ilyen ár mellett azonban a könyvelésre, és/vagy székhelyszolgáltatásra szoktak szerződést kötni az új céggel.

Valamint ha lesz a cégből jövedelme az után a cégnek kell járulékot fizetni, hiába van mellette tanulói jogviszonya, vagy főállása(36ó/hét min.). De persze itt is nyilván abból kellett volna kiindulnom, hogy direkt veszteséges céget akar. Vagy számlagyárat.

" "A bevételeket pedig neked kell tudni, annak függvényében, hogy mennyi vásárlód lesz."

Tévedés. A bevételed mértéke nem (csak) a vásárlóid számától függ. "

És ha már kötekedés, akkor mindenbe, igaz?

A törvényeket is úgy kented vágtad, Mr. 299/C. :)

2012. dec. 22. 20:06
 10/24 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, a Nuskint úgy ahogy van felejtsd el, tisztán kamu az egész.
2012. dec. 22. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!