Menni vagy maradni?

Figyelt kérdés
Párommal állattenyésztéssel foglalkozunk. Egy nagy cég, akivel kapcsolatban állunk komoly állást (vezetői) ajánlott mindkettőnknek. Nem kellenne feladni, amit jelenleg csinálunk, jöhetnének velünk az állatok is. Egy gond van csak, hogy a jelenlegi lakhelyünktől 200 km-re kéne költözni. És erről anyósom(ék) hallani sem akarnak. Párom egyetlen gyerek, talán ezért féltik ennyire. Meg hogy ha már közösködünk valakivel üzletben az sem túl jó. Én viszont hajlok arra, hogy menjünk, mert itt nagyon nem jó a helyzetünk, legfőképp anyagilag nem,és ehhez a szakmához is jobb helyen lennénk ott ahova hívnak. Párom hezitál. Szerintem főleg az anyja hatására maradna. De én itt nem látok túl sok jövőt, se magunknak, sem az állatoknak. Szerintetek érdemes lenne menni? Országon belül maradnánk és én nem hiszem, hogy sok az a 200 km. Páromat mivel tudnám meggyőzni? Volt valaki hasonló helyzetben (költözni, hogy jobb legyen?). Köszi a válaszokat.
2012. dec. 11. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha csak egy kicsit is jobbnak látjátok, menjetek.

Én is költöztem már munka miatt. Ha ti családdal meg állatokkal együtt tudtok menni, akkor még egyszerűbb a helyzet. Anyósékkal generációs különbség van, ők szerintem ezért nem szeretnék a dolgot.

2012. dec. 11. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Menjetek.Ilyet nem szabad kihagyni az anyósra meg sz_rjatok,felnőtt ember már a pasid nem egy pisis.Nem kapsz mindennap vezetői állást,ezt ki kell használni.
2012. dec. 11. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Látod, nem véletlenül mondom, hogy a magyar nem mobilis! 200 km-re van jobb munka és nem akar menni. Aki meg az anyósára, anyjára vagy bárki másra hallgat, az meg is érdemli a sorsát!
2012. dec. 11. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is 200 km-t költöztünk munka miatt. Tény, hogy ritkábban látjuk a családot, de így élhetjük a saját életünket.
2012. dec. 11. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!