Mennyit keres egy informatikus? Megéri annak menni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 19:34
21/36 iostream válasza:
Na de azért csak számítógép az a szekrény. Tehát informatika (és még ha nem lenne számítógép, az informatika nem csak számítógépeket jelent, a telkó mélyen informatika). De amúgy tényleg ne menjen telkóba, az az egyik leggusztustalanabb dolog amit el lehet képzelni ezen a területen. A kódbázisok, az egész gsm felépítése, brr. Kiráz a hideg tőle.
22/36 anonim válasza:
Pont, hogy nem. A számítógép általános felépítésű hardware, a "szekrények" pedig célhardware-ek. Meg aztán az átviteltechnikában a mikró, vagy az optikai hálózat sem számítógép, a hozzáférési hálózatnak sem az a lényege. A maghálózat már elég számítógép alapú, legalább is a többihez képest.
23/36 iostream válasza:
A szekrények is számítógépek, csak megsúgom. Nem mind x86 alapú, de általános célú számítógép mind. A többi rész, a bázisállomások, átviteli szerkentyűk valóban lehetnek célhardverek. De mint említettem, a számítógép nem feltétele az informatikának.
24/36 anonim válasza:
csomó statisztika bizonyítja , hogy főleg a fővárosban az olyan emberek akik tanultak otthon is valamit az egyetem mellett és valami értelmes intézmény adta a papírt (bme,szte,me,pannon etc), azok pályakezdőként is megkeresnek 250ezer nettó körül.
25/36 anonim válasza:
Megsúgom, nekem meg ez a szakmám.
26/36 iostream válasza:
Képzeld nekem is. Akkor most mi van? Valamelyikőnk nagyon rossz benne :)
27/36 anonim válasza:
Az én hálózatom köszöni szépen jól van, szóval nem izgulok a szakmai kvalitásaimat illetően.
28/36 iostream válasza:
A kérdés az, hogy informatika-e.
29/36 anonim válasza:
Tkp. most azon vitatkozunk, hogy egy beágyazott rendszer informatika-e?
30/36 iostream válasza:
Nagyjából igen. Meg hogy mit használnak a telkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!