Mennyit keres egy informatikus? Megéri annak menni?
Az informatika csak annak jó munka, aki tényleg szívesen csinálja és a szabad idejében is szívesen tanul új dolgokat.
"Csak" a pénz miatt nem éri meg csinálni, illetve akkor az ember nem nagyon fog semmit sem elérni.
Ezt fontos mérlegelni!
Ha szereted csinálni, akkor megéri.
""Kezdőként 200-300 között. "
Magyarországon nagyon kétlem xD"
Ebben ne kételkedj, mert így van.
Legalábbis software fejlesztők, infós mérnökök keresnek ennyit. Persze számtech boltos gép-szerelő alkalmazottak nem. De ők nem is igazán számítanak informatikusnak.
kb. több év egyetem.
a programozó programoz, az eladó meg elad és javít.
Nemtom, mert sosem voltam boltban eladó/szerelő.
De én úgy kb. 150-190 bruttóra saccolnám a fizetésüket.
Ez nettóban 100-130 körül lehet.
Telekommunikáció nem számítástechnika.
És ne akarj magyar telco szektorba dolgozni, mert tucatjával rúgjak ki mostanában onnan az embereket.
Tanulj meg inkább programozni, és lesz melód.
Ja, csak kár, hogy az NSN már csak árnyéka önmagának.
A nagy szekrény a központ, és már nem is annyira nagy. Azon kívül sokkal komolyabb dolgok vannak benne, mint valami számítógépben.
A konfigurálásuk is sokat fejlődött a "nagy szekrény" időszak óta. Pont ezért nem lehet már annyira jól megélni belőle. Nem kell hozzá akkor tudás, és tapasztalat, meg elromlani sem annyira akar, hogy sok embert eltartson a hálózat üzemeltetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!