Szerintetek ha játékok programozásával és hasonlókkal szeretnék majd foglalatoskodni akkor melyik szak és ezzel együtt meik iskola lenne a számomra megfelelőbb? Elte-programtervező informatikus vagy BME mérnökinformatikus?
Mit kellene ezen kifejteni?
Megkérdezted, hogy ELTE vagy BME, ha ezzel akarsz foglalkozni én pedig válaszoltam, hogy ELTE.
Ezt nem kell tovább ragozni...
Az ETLE elméletibb, ahogy a neve is mutatja a programok megtervezését és megvalósítását tanítja.
A BME szintén tanít programozni, de kicsit másként és más irányból.
rendben köszönöm.
várom a további válaszokat, remélem akad majd mind2 iskolából tanuló vagy diplomázott is. A személyes tapasztalatok mindig a leghasznosabbak.
Szia!
ELTE.karán van a programtervező informatika szak,és azon bellül a modellező szakirány kell neked.És fel vehetsz speciális tantárgyakat mint pl:A játékprogram készítés(itt nem is tanítanak játék készítést,csak elmondja az oktató,hogy miből áll egy játék.. azt kb ennyi.)
Vagy van speciális tárgy 3D grafika igaz ezt nem probáltam mert engem nem vonz a játék készítés..
Azért nem feltétlenül a modellező a legjobb szakirány ott, mivel az többnyire csak matek és a programozás része minimális. Talán a B-s szakirány erre jobb lehet.
A speciket meg bárhol fel lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!