Te mit tennél? Ha a munkahelyemen régebben ígértek egy könnyebb munkakört,
"sajnos eléggé gyáva vagyok ahhoz,hogy rá kérdezzek"
Ez esetben marad a telepátia, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ahogy mondás tartja.
Ennyit kellene kibökni: Pista, régebben azt ígérted, hogy betölthetem ezt a munkakört, ha lesz üresedés. Most van, szóval mikor kezdhetek?
Valamelyiküket mégis meg kellene kérdezni, mi van az ígérettel, ha a magasabb végzettséggel jönnek megkérdezed, mit is kell pontosan csinálni, miért kell a végzettség, Te nem tudnád-e ellátni.
Próbálj próbaidőre átkerülni, bár ha mögöttes dolgok is vannak és azért mondják a végzettséget, úgyse raknak át.
Én is hasonló helyzetben vagyok, felvettek minimálbéres asszisztens melóra azzal, hogy majd kb. fél év múlva a diplomámnak megfelelő helyre át tudnak tenni. Eltelt 1 év, azóta várok, de hiába kérdezem csak tologatják, mondjuk elég sz@r anyagi helyzetben vannak. Pedig jó hely lenne, nem nagyon adom be máshová az önéletrajzom, hátha átvesznek... csak addig szopás, minimálbér, szakmai gyakorlatom sem lesz, tanulni meg nincs időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!