Németországban milyen fizetés számít jónak (nettóban) egy viszonylag komoly irodai munka esetében?
Igen sajnos a MAGYAR kint is MAGYAR,a vér nem válik vízzé,tisztelet a kivételnek.Ezt én is hallottam,hogy csak magyarral ne bizniszelj kint csak külföldiekkel,magyart messzire kerüld mert átver,sajnos :O
Én is keresnék kint melót nekem jelenleg majdnem tárgyalási angolom van,és programozással/teszteléssel foglalkozok.Nem tudom nekem aki kint él milyen lehetőségeim vannak?
"Én is keresnék kint melót nekem jelenleg majdnem tárgyalási angolom van,és programozással/teszteléssel foglalkozok.Nem tudom nekem aki kint él milyen lehetőségeim vannak?"
Üdv! Én magam is programozóként dolgozom, ha van kérdésed, nyugodtan írj privit, szívesen válaszolok.
Ne csüggedj szerintem,én simán ellaknék akár munkás szállón is csak fizessen meg jól,azér kint nem az a munkásszállás mint itthon,hogy a ganéba kell guberálnod meg redva van.
Azér kint adnak a normális körülményekre.
Jól teszed, ha nem vállalod el, ennyi pénzért nem érdemes irodai munkára menni, mert betanított munkás majdnem kap ennyit.
Itt nézegess állásokat:
Köszönöm, nézegetem! :)
Nektek, akik kinn vagytok, hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!