Fiatal munkanélküliek! Titeket csesztetnek a szülők emiatt?
Mit jelent a régóta és hány jelentkezést adtál be? Hány helyre hívtak be interjúra? Őszintén írd meg.
Hol laksz amúgy? Mert pl. kisebb városban sokkal nehezebb munkát találni, ismerősöm több, mint 50-60 helyre is beadta az önéletrajzát nyáron, 3 helyről hívták. Egyik valami kamu telemarketing volt, másik gyár, harmadik meg messzebb valami irodai munka...
BP, Rengeteg önéletrajz, sok interjú.
Voltam már gyárban, de azt mondták, hogy túl kompetens vagyok oda, és nem érezném jól magam. Hiába könyörögtem nem ért semmit.
Takarítói melóra is elmentem egyszer (irodát takarítani), de oda meg 2-5 éves tapasztalatot és végzettséget vártak el! Hogyan dolgozzak ha még ilyenre is tapasztalat kell? Komolyan egy vicc.
Ha sok interjún voltál, akkor viszont az is lehet, hogy valamit nem jól csináltál, nem voltál szakmailag meggyőző vagy a kiállásoddal van a baj. Ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Vagy az önéletrajzod nem a legjobb.
Tény ami tény, sok a munkanélküli és kevés a rendes állás. Ha pl. gyárba akarsz menni,a felsőfokú végzettséget nyilvánvalóan le kell tagadni, jó helyre meg minél többet kell mutatni magadból, hogy ezt is tudod, azt is tudod. Valahogy meg kell tanulnod "eladni" magad, kitűnni, hogy bizony te kellesz oda.
Azt viszot aláírom, hogy tényleg eszméletlen sok a kamu cvagy erotikus jellegű hirdetés :(
Külföldön nem gondolkodtál még? Nincs kihez vagy kivel kimenni?
Azt írtam, hogy jelentkezek arra is, de tapasztalatot várnak el!!!:) Sőt, csomó takarítós munkával kapcsolatban csak nőket foglalkoztatnak!
Nemrég sétáltam és megláttam az egyik boltban, hogy van munka. Középkorú hölgyet kerestek és bármi előnyt mondtam arra, hogy engem alkalmazzon, nem érdekelte.
Árufeltöltőit, vagy normálisabb közmunkát nem probáltad?
Mert így tényleg nem nagyon lesz esélyed. Milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!