Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt tudnád hagyni a szüleid...

Itt tudnád hagyni a szüleid 4-5 évre?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy kimegyek külföldre 4-5 vagy akár több évre is. 18 éves vagyok. Ma felhoztam anyának ezt. Nagyon nehezen fogadta, látszott rajta, hogy nagyon letörte. Főleg mikor arról beszéltünk, hogy ha visszajönnék se lenne jobb életem, én meg mondtam, hogy akkor nem is jönnék vissza. A fia vagyok, tudom hogy félt, meg szeret és maga mellett szeretne tudni, de én kezdeni akarok valamit az élettel. Nehéz.. Te mit tennél?

2012. okt. 28. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor elmentem 1 hónapra Finnországba rájöttem ,hogy nem hagyhatom itt mert belebolondul. Nagyon fiatalos asszony a barátaim imádják ,de ugye már nehezen tanulna nyelvet így maradok a közelben egyelőre...
2012. okt. 28. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én már alig vártam, hogy lelépjek otthonról, de ez 1 másik történet
2012. okt. 28. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint 4 éve jöttem el otthonról, és csak évente járok haza. Viszont elég sőrőn hívom anyut. Vannak testvéreid? Nekem az a "szerencsém", hogy vannak, különben belebolondultam volna. Ha eljövök ott maradna egyedül (ha nem lenne tesóm), ha maradok, nem jutok előrébb a saját életemmel. Nekem "szerencsém" volt, de így anyuéknak is tudtam segíteni innen (majdnem utcára kerültek, ha otthon lettem volna, nem tudtam volna annyi pénzt összeszedni, hogy kihúzzam őket a kakiból). Barátnőm nem volt ilyen szerencsés, ő egyke, anyuja naponta hívta fel sírva... most ők is a kiköltözést fontolgatják eggyütt (anyuja nem beszél nyelveket) Remélem tudsz majd dönteni és jól
2012. okt. 29. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi már külön élünk azaz otthon is egy másik városban laktunk, de faterom mondta mindig hogy nem vagyok normális hogy még mindig nem mentem el külföldre mert otthon nem lesz jobb a helyzet. Nekem is mehetnékem volt aztán 1x elszakadt a cérna és pikk-pakk kiköltöztünk párommal.

A repjegy egyébként kb olcsóbb mint egy vonatjegy Bp-Sopron között időben is rövidebb, nekem olyan mobil csomagom van amivel ingyen beszélek MO-val és neten is tartjuk a távolságot, szóval abszolut nem vagyunk elvágva senkitől.

2012. okt. 29. 05:42
 5/6 anonim ***** válasza:
és neten is tartjuk a kapcsolatot.. :)
2012. okt. 29. 05:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze bármikor,mindent.

Szeretetből nem élsz meg,úgy vagyok vele,osszák be,vagy jöjjenek velem ha nem akkor van email,skype,telefon,Wizzair,Ryanair.

2012. okt. 29. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!