Munkanélküliek! Hogy bírjátok az állandó visszautasítást?
Figyelt kérdés
Én tavasz óta nem dolgozom, azóta küldözgetem az önéletrajzokat,mondanom se kell a legtöbb helyről annyit se írnak vissza hogy fordulj fel.Anyumék sokszor szekálnak, de hát nem tehetek róla ha nem vesznek fel sehova. Pedig már szeretnék önálló lenni, de így nem tudok... Nincs sok munkatapasztalatom, de hogy legyen ha sehova sem kellek?Többféle papírom is van, két nyelvvizsgám (egyik felsőfok). Nálam százszor hülyébbek meg dolgoznak, mert volt protekció.
26/L
2012. nov. 12. 14:45
41/44 anonim válasza:
Márc.21., 18:28 vagyok:
JELZEM, NEM reagálok privátra ez esetben. Bizonyos okokból.
ITT kommunikálhat velem, aki szeretne. Ha meg nem, akkor nem.
42/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Múlt hét óta dolgozom egy multinál! Egyelőre próbaidő, meglátjuk hogy megy. Örültem hogy ez összejött, kitartást mindenkinek!
2013. márc. 27. 10:28
43/44 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem akarlak kiábrándítani, de a multik szándékosan csupán átlag fél évre, két évre vesznek fel segédmunkaerőt, gazdaságpolitikai okokból...
44/44 A kérdező kommentje:
Szándékosan nem írtam le a céget ahol dolgozom, de nagyon sokan évek óta csak "kölcsönzött" munkaerők...Úgyhogy ez miatt most nem aggódom.
2013. ápr. 2. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!