Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Hogy bírjátok...

Munkanélküliek! Hogy bírjátok az állandó visszautasítást?

Figyelt kérdés

Én tavasz óta nem dolgozom, azóta küldözgetem az önéletrajzokat,mondanom se kell a legtöbb helyről annyit se írnak vissza hogy fordulj fel.Anyumék sokszor szekálnak, de hát nem tehetek róla ha nem vesznek fel sehova. Pedig már szeretnék önálló lenni, de így nem tudok... Nincs sok munkatapasztalatom, de hogy legyen ha sehova sem kellek?Többféle papírom is van, két nyelvvizsgám (egyik felsőfok). Nálam százszor hülyébbek meg dolgoznak, mert volt protekció.

26/L

2012. nov. 12. 14:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem már nem is érdekel lassan. Volt mikor 1 hónapig nem kerestem melót és tök váratlanul felhívott 1 munkaközvetítő, dolgozhattam 6 hetet. Ebben az évben közmunkáról hívtak fel, és mentem melózni Veszprémbe ott 3 hónapot voltam, 7. hó véve óta megint nincs meló. Úgy vagyok vele, ha utcára kerülök irány a sínek azt cső. Nem idegeskedem ezen ebből a szarból úgysincs kiút... Szeretteim nincsenek, úgyhogy ha utca marad akkor pápá e-világ!
2012. nov. 12. 15:11
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Aki rendesen dolgozik az 8 óra alatt 10 oldalt simán megerőltetés nélkül le tud fordítani. Egy oldal kb. 2000 betű, betűnként 1 Ft-ot fizetnek (ők 1,5 Ft +Á FA-t kapnak). Azaz 20 ezer Ft-ot bőven megkereshetsz egy nap.
2012. nov. 12. 15:11
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
9-es:még van alapszintű dánom is,elvégeztem kint egy nyelvtanfolyamot,de félek,minimum középszintűt várnak el... 12-es:ilyen fordítóirodákat hol lehet találni?
2012. nov. 12. 15:30
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

A fordítóirodák a munkád minőségére kíváncsiak, nem a papírjaidra. Első munkádra (2-3 oldal) általában kevesebbet fizetnek, mert bekalkulálják hogy a lektorálással megbízott ember feladata lesz a fordítás is.

A húgom pl. nekik dolgozik a legtöbbet: [link]

Google-s kereséssel, ill. állásportálokon, hirdetőújságokban találsz bőven fordítói munkát.

2012. nov. 12. 15:43
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
13-as: igen minimum a közép. És akkor is inkább az angol legyen közép és a másik felső:(
2012. nov. 12. 16:08
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a választ,megnéztem ezt a fordítóirodát és felveszem velük a kapcsolatot:) Amúgy is van már gyakorlatom ezen a téren,ugyan nem fordításban,interjúk szerkesztésében,de biztosan hasznát veszem itt is annak,amit ott megtanultam:)
2012. nov. 12. 16:09
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő nehezen. Én vagyok itthon az utolsó sz*rszemét aki egésznap tesped a gép előtt...Holott házimunka, főzés, takarítás, vagy ha épp a gép előtt ülök, akkor önéletrajzok küldése folyamatosan. A fordítóirodásnak nagyon köszönöm!!!! Adott egy újabb lehetőséget számomra!!!
2012. nov. 12. 16:16
 18/44 A kérdező kommentje:
Milyen végzettségetek van?Diploma van vkinek?Manapság mérnököt keresnek mindenhova.
2012. nov. 12. 16:50
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy újabb munkát kereső delikvens vagyok, egy 21 hónapos kiscsaj anyuja.

Igen, diploma - közgazdász. Középfokú angol, nem azt mondom, hogy pöpec, de szakmailag tudok sokmindent, mert az gyakran kellett. Mentem volna vissza dolgozni, de köszönték, inkább a közös megegyezéses felmondás- amúgy ingáztam: Hatvan-Bp, minden nap. Ezt persze a kislányommal nem annyira szeretném, én a felügyeletet és az oviba/bölcsibe vivést-hozást nem tudom másra bízni, nagyszülők dolgoznak, apa 5-10 napokat nincs itthon egyáltalán, sofőr. Ettől függetlenül nézegetem a pesti hirdetéseket, mert itt helyben SEMMI nincs. Egy helyre hívtak be -közvetítő- , neki nagyon megfeleltem volna, aztán hívtak, h betöltötték az állást -de még egy hétig hirdettek....szóval itt már mindenkinek megvan az ismerettségéből a hely. Pech, hogy nem ismerek senkit...

A pesti munkánál meg jól kéne keresni, hogy megérje felmenni a mai üzemanyagárak mellett, mert ugye gyereket buszon-vonaton reggel-este vinni....az nem megoldható. Hát teljesen el vagyok keseredve. Szerettem volna dolgozni, miután betölti a lányom a 2évet. Hát ez februárban lesz. Nemtom addig találok-e valamit. Sajnos tényleg az van, ha meghallják, h az embernek van gyereke, úgy néznek rá, mint aki leprás. :o(((

2012. nov. 13. 09:17
 20/44 A kérdező kommentje:

Én gyöngyösi vagyok, szóval szoktam nézegetni Hatvanban is de tényleg semmi sincs, vagy ahova beadtam semmi válasz.

Utolsó:Pedig közgés diplomával azért már lehet kezdeni vmit?Csak a baj hogy kis túlzással mindenki közgazdász.

A gyerek kérdést én is megkaptam már állásinterjún,hogy mikor akarok...jó mi?

2012. nov. 13. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!