Hol találhatnék állást ilyen végzettséggel télen vagy mihez kezdhetnék?
Úgy érzem mellé nyúltam a festő szakmával mert idén végeztem és nyár óta ezidáig volt munkám de mostantól nincs egészen tavaszig. Azt a kevés pénzt most el kell költenem amit megkerestem a vállalkozónál :S. Egy forinttal se kerestem többet azoknál akik irodán dolgoznak, vagy műhelyben pedig neki van télen is állásuk.
Van érettségim is.
Beadtam az önéletrajzomat egy helyre ahova pályakezdőket keresnek érettségivel és ez teljesen más munka mint amit eddig csináltam. Nemrég hallottam hogy kb 200 jelentkező van eddig arra a 1 "nyamvadt" állásra. :S
Nekem kényelmes irodai munkám van, ám a fizetés kevés, és nem tudok vele maszekolni.
Nálatok nincsenek ilyen lehetőségek? Én olyan festőt keresnék a házamhoz, akit mások ajánlanak, és remek munkát végez. Milyen lehetőséged van jó hírnevet kiépíteni?
Időm lenne maszekolni de csak hétvégente, vagy ilyenkor de hideg időben senki se akar festetni.
Eddig 3-4 maszek munkám volt csak. Nem nagyon ajánlgattak mert nincs az embereknek pénzük,akinek meg van az megfizet egy tapasztalt szakembert, pedig én is meg tudom olyan minőségben csinálni. Szerintem kevesen bíznak bennem mert hogy pályakezdő vagyok és nincs nagy tapasztalatom. 2 helyre viszont már visszahívtak dolgozni, nyilván akkor meg voltak elégedve a munkámmal.
Jó lenne egy biztos munka, mind1 hogy irodai vagy műhelyben kellene dolgozni.
Én ilyesmit tennék:
Kínálj referenciát, kedvezményt. Rendezkedj be nyári munkára, azaz ne tervezz be semmi programot, szabadságot. El kell érned, hogy neved legyen a szakmában, ha az emberek festésre gondolnak a környékeden, akkor a te nevük jusson eszedbe elsőnek.
Vállalkozást kellene csinálnom de annak sok a költsége. Akkor tudnám magam hirdetni is.
Most nem mertem mert a helyi vállalkozók feljelentenének hogy feketén dolgozok és így simán az ő áraik alá megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!