Idén érettségiztem és sajnos nem tudom folytatni a sulit.
Anyuéknak nagyon segítenék az anyagiakban, de eddig még nem találtam munkát. Emailen már több helyre is elküldtem az önéletrajzom, de semmi...próbálkozom gyári munkával, szállásos munkával és külföldi munkával is. Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem sikerül.
2012. okt. 26. 15:25
1/6 anonim válasza:
És miért nem tudod folytatni a sulit?
Ez nagyon komoly kérdés, mert egy érettséginél többet ér, ha valakinek nincs érettségije, de van szakma a kezében. Ha akarsz valamit kezdeni, akkor valamit tanulj!!!
Amikor már a Zarában, New Yorkerben és egyéb boltokban diplomás emberek dolgoznak, akkor az érettségiddel te egyáltalán nem vagy versenyképes.
2012. okt. 26. 16:18
2/6 anonim válasza:
Hello, korom nem írom le, még tanulok, havi 7-23 ezer forintot tudok keresni a rokonaimnál, és mellette gyűjtök aludobozokat. A Tesco 1 darabért 2 forintot ad, ha a pontgyűjtő füzetbe 5 mancs6 talp összegyűlik, akkor kapsz tárgyi ajándékot, ha szarba vagy áron alul elpasszolod. Havi 1500 ft-ot talán ki tudsz ezzel termelni. Sörös üveg 25 huf, boros 30-40 huf 2 dl kommersz 37 huf (kisboltoknál, pl. Coop). Sok sikert és kitartást és gondolj a kárpátaljai magyarokra, nálunk a családi pótlék közelít az ottani fizetéshez.
2012. okt. 26. 19:01
3/6 anonim válasza:
A ház borát tartalmazó 1,5 littyós üveg pl. a CBA- ban 100 forintot ér. Ha azt hiszed alja munka, gondolj az albánokra ők nem kapnának neten választ.
2012. okt. 26. 19:07
4/6 anonim válasza:
Van olyan bolt, ami visszaváltja a féldeciset is. Állítólag MÉH telep 5 huf-ot ad egy fél literes aludobozért, a Tesco autómata beveszi a gyűröttet is, ha nem, kicsit meg kell nyomkodni, akkor igen. Fél littyósnál kisebbet szerintem méh nem vesz át. Kitartás!
2012. okt. 26. 19:10
5/6 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat.
Egyenlőre nem tudok fősuliba menni és pont az anyagi körülmények miatt, egyszerűen nem bírnánk. Ki kellett iratkoznom, pedig felvettek.
Olyasmire gondoltam, mint a Bosch. Hogyan lehetne bekerülni? Vagy inkább felejtsem el...
2012. okt. 26. 19:42
6/6 anonim válasza:
Sok sikert az álláskereséshez, remélem találsz valamit. Én is pályakezdő vagyok, nekem szakmám van, érettségim nincs, és sajnos az ország egyik legrosszabb helyén lakom (Borsod)azon belül is egy olyan városban, ahol nagyon nincs munka, de még csak olyan cég sem, ahol a szakmámba esélyem lenne. Én is próbálkozok gyárakban, kisebb műhelyekben, áruházakban, egyelőre még sikertelenül. A ráadás az, hogy gyakorlat nélkül szinte lehetetlen felvételt nyerni szakmámba tartozó állásba. Egyébként nekem az a tervem, hogy egyelőre bármilyen munkát elvállalok, és szerencsére számíthatok a szüleimre, így tudnék félretenni egy kis pénzt, aztán egy piacképesebb szakmát szerezni. Unokatestvéreim megyeszékhelyen élnek, így később én is felköltöznék oda, mivel ott több lehetőség van, csak sajnos ugye most pénz nélkül nem nagyon tudok ugrándozni. A fő cél majd pedig külföld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!