Hogy találhatnék munkát?
25 éves, diplomás lány vagyok,gazdálkodási mérnök végzettséggel.Salgótarjánban lakom és a környéken szeretnék munkát találni.(már dolgoztam két évet)
Beadtam már elég sok helyre az önéletrajzomat, de semmi visszajelzés.
Elég sok hely az mit takar pontosan? Számolj úgy, ha van egy viszonylag jól megírt önéletrajzod, akkor a beadott helyek 15-20%-ra hívnak be ideális esetben. Én személy szerint kb 60 helyre adtam be, 5 helyre hívtak be, abból 1 hely nyert. Friss diplomás vagyok, 4 hónap alatt találtam munkát kb, de szerintem még a fél év sem sok. Ha van már munkatapasztalatod, az mindenképp sokat számít, főleg ha szakmába vágó, tehát releváns.
Amúgy nekem is kb 2-3 hónap múlva jeleztek vissza, volt ahonnan pár napra rá.
Szia! Én minden barátomnak, aki munkát keres a Linkedin.com rendszert ajánlom. Regisztrálj be, töltsd fel az önéletrajz szerű adataidat. (tanulmányok, munkatapasztalat,...)
Ha ez megvan, a fejvadászok, már rád is találnak. Ha aktívabb akarsz lenni, keress rá salgótarjáni cégek HR kollégáira és írj nekik a rendszeren belül üzenetet. Ha van nyitott pozíció náluk, örömmel vennél részt egy állásinterjún velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!