Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy találhatnék munkát?

Hogy találhatnék munkát?

Figyelt kérdés

25 éves, diplomás lány vagyok,gazdálkodási mérnök végzettséggel.Salgótarjánban lakom és a környéken szeretnék munkát találni.(már dolgoztam két évet)

Beadtam már elég sok helyre az önéletrajzomat, de semmi visszajelzés.

2012. ápr. 1. 12:47
 1/4 anonim válasza:

Elég sok hely az mit takar pontosan? Számolj úgy, ha van egy viszonylag jól megírt önéletrajzod, akkor a beadott helyek 15-20%-ra hívnak be ideális esetben. Én személy szerint kb 60 helyre adtam be, 5 helyre hívtak be, abból 1 hely nyert. Friss diplomás vagyok, 4 hónap alatt találtam munkát kb, de szerintem még a fél év sem sok. Ha van már munkatapasztalatod, az mindenképp sokat számít, főleg ha szakmába vágó, tehát releváns.

Amúgy nekem is kb 2-3 hónap múlva jeleztek vissza, volt ahonnan pár napra rá.

2012. ápr. 1. 18:10
 2/4 anonim válasza:

Szia! Én minden barátomnak, aki munkát keres a Linkedin.com rendszert ajánlom. Regisztrálj be, töltsd fel az önéletrajz szerű adataidat. (tanulmányok, munkatapasztalat,...)

Ha ez megvan, a fejvadászok, már rád is találnak. Ha aktívabb akarsz lenni, keress rá salgótarjáni cégek HR kollégáira és írj nekik a rendszeren belül üzenetet. Ha van nyitott pozíció náluk, örömmel vennél részt egy állásinterjún velük.

2012. ápr. 2. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkét választ!
2012. ápr. 3. 10:28
 4/4 anonim válasza:
Szivesen, sok sikert :)
2012. ápr. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!