Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy találhatnék munkát?

Hogy találhatnék munkát?

Figyelt kérdés
Idén érettségiztem. 18 éves vagyok, pályakezdő. Csak az iskolában szerzett alap ruhaipari ismeretekkel rendelkezem. Most kezdtem el egy esti iskolát és ezért diákmunkát se tudok vállalni, viszont szakma nélkül és tapasztalat nélkül nem vesznek fel sehova.. kecskeméti vagyok, ha valakit érdekel.

2012. okt. 30. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Pályázgatsz, mindenhova, ahová csak tudsz. Tessék itt nézelődni:

[link]

[link]

[link]

+ Menni cégekhez a kinyomtatott önéletrajzoddal. Portán, vagy bárhol leadni ott.

2012. okt. 30. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Továbbá javaslom a munkaerő közvetítő cégeket, és a híres hirdetési oldalakat! Tele van olyan hirdetéssel ahol KIZÁRÓLAG PÁLYAKEZDŐKET keresnek...

profession.hu

jobline.hu

töltsd fel az önéletrajzod (ingyenes), ha kellesz felhívnak, azonban mellette te is küldj önéletrajzokat nekik!

Üdv

2012. nov. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!