Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden hogyan tudnék munkát...

Szegeden hogyan tudnék munkát találni szerintetek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Bevittem már egy csomó helyre az önéletrajzom, neten nap mint nap rengeteg helyre küldöm be az önéletrajzom, de sehol semmi. Körbekérdezgettem ismerősöket, de ezáltal sem jártam sikerrel.

Érettségim van, felszolgáló illetve vagyonőri végzettséggel rendelkezem. Viszont gyakorlatom nincsen.

2012. okt. 29. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menj be a Produkteamhez kinyomtatott önéletrajzzal. Épp hirdetnek telefonos ügyfélszolgálati (nem értékesítés) állást. Engem akármikor pályáztam rajtuk keresztül, behívtak interjúra.
2012. okt. 29. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Majd írj vissza, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mi történik majd, hogy döntesz. :)
2012. okt. 29. 19:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Oké bemegyek és és írok majd a fejleményekről!

Köszi szépen a segítséget! :)

2012. okt. 29. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Szívesen. Egyébként fiú vagy lány vagy, hány éves és milyen portálokon nézelődsz munka után?
2012. okt. 29. 20:39
 5/12 A kérdező kommentje:
fiú vagyok 23 éves pl: expressz, jobline, jobble, jobrapido,deliapro, delmegyar,workfinder,aprod,careerjet
2012. okt. 29. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a legszerencsésebb oldalakat nézed. Nekem nincs bizalmam bennük. Ezek viszont minőségibbnek számítanak:

[link]

[link]

[link]

A biztonság kedvéért azért az általad megjelölt oldalakat is nézegetheted. További jó munkakeresést.

2012. okt. 29. 21:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is szegedi vagyok, jó párszor próbálkoztam én ezzel a Produkteammel de soha nem volt munkalehetőség. Ahányszor érdeklődtem, mindig elmondták, hogy küldjem el nekik az önéletrajzomat, majd értesítenek. Voltam bent személyesen is, akkor is ezt mondták.... 3 hete végre sikerült elhelyezkednem, de Szegeden nem egyszerű a helyzet sajnos.
2012. okt. 30. 16:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Neked kb. mennyi idő után sikerült elhelyezkedned?

És ha nem túl személyes a kérdésem akkor milyen úton helyezkedtél el? tehát hirdetés, ismerős, közvetítőcég stb.

Hát sajnos én magam is tapasztalom, hogynagyon nehéz elhelyezkedni :S

2012. okt. 30. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:
4 hónapig kerestem a munkát, kb 180 helyre elküldtem a pályázatom. A munkámat úgy találtam, hogy nem is volt hirdetésünk, csak elküldtem nekik, szerencsémre pont kellett ember, és gyorsan fel is vettek. Te is próbáld meg ezt, hogy csak úgy elküldöd.
2012. okt. 30. 17:08
 10/12 anonim válasza:
Hát sajnos nem vagy egyedül ezzel. Annyit tudok mondani, hogy próbálkozni,próbálkozni és próbálkozni kell. Egyszer csak összejön.
2012. okt. 30. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!