Miért lehet az, hogy lebetegedtem nagyon több hétre egy lábtörés és műtét miatt, de senki nem keres a munkahelyemről, hogy hogyan vagyok?
Miért lehet az, hogy lebetegedtem nagyon több hétre egy lábtörés és műtét miatt, de senki nem keres a munkahelyemről, hogy hogyan vagyok? Nemcsak itthon olvasgatok, hanem nagyon rosszul voltam, most kezdek jobban lenni.
A főnököm tud mindent persze. De az miért lehet,az, hogy a kollégáim, akikkel jóban voltam, sokat dumálunk a magánéletről is, nem kérdezik, hogy hogy vagyok? Ingyen hívjuk egymást a céges mobilon is, így nem anyagi oka van. Vagy nekem kéne kérdezni, hogy ők hogyan vannak amíg lábadozom? Nagyon fura.
Talán nem akarnak zavarni. Tudják, hogy már túl vagy az "életveszélyen" - a főnöködtől, és majd hívnak, ha úgy érzik lesz arra is időd és energiád, hogy beszélgessetek.
Vagy eleve nem olyan szoros a kapcsolat és ennyi infó elég rólad. Én is voltam hasonló helyzetben. Jól megvagyunk a munkahelyemen, de engem se nagyon hívtak. Pl. szabadság alatt se hívgáljuk egymást, mert azért nem ők a barátaim.
Nem újdonság, :) tudod a "jó barátok" hamar eltűnnek bajban!
Én mire vissza mentem állásom sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!