Egy állásinterjún veszek részt jövő héten, viszont sajnos műtétem is lesz azt az után következő héten. A műtét miatt elutasíthatnak?
Figyelt kérdés
A leendő főnökkel már találkoztam kétszer is és utolsó találkozáskor ő maga mondta, hogy én vagyok a lista első helyén és szerinte én vagyok a legmegfelelőbb ember, aki betöltse a munkát. (való igaz nem volt még meg az interjú) A műtét meg nem egy nagy dolog, 3 napig kell kórházban lenni, viszont kellhet egy hét is hogy megerősödjek, addig nem lehet emelni. Az interjú meg úgy érzem menni fog, hiszen a szakmámba vág az állás. Előfordulhat, hogy kizárólag a műtét, mint ok miatt utasítsanak vissza?2010. okt. 3. 14:56
1/6 anonim válasza:
Előfordulhat, de mit kell azt nekik tudni? Elmész az interjúra, és egy szót se szólsz erről. Ha meg megkapod az állást, és már kezdeni kéne, akkor megmondod nekik, hogy ez van, meg az orvosi papírokat is megmutatod. Aztán ha ezt nem bírják kivárni, akkor kapják be. De könnyen lehet, hogy ez fel se fog merülni, mert az interjú után még várnak egy ideig a döntéssel.
2/6 anonim válasza:
Előfordulhat. Ha viszont letagadod, azzal a renoméd teszed tönkre, ha esetleg ezen információ hiányában felvennének.
3/6 anonim válasza:
Elő, de kicsi az esélye. Ha már több körön megfeleltél, nem fognak emiatt az egy hét miatt szívózni. Esetleg ajánld fel, hogy szívesen elvégzed azt a munkát mondjuk egy órával többet maradsz benn minden nap és szombaton is bejársz, amíg a kiesett időt nem pótolod. De szerintem nincs igazán okod aggódni :)
4/6 A kérdező kommentje:
Az a koléga tudja, hogy műtétem lesz, akinek a helyébe mennék, de a főnök nem (legalábbis csak annak a kolegának szóltam erről a dologról).
2010. okt. 3. 17:31
5/6 anonim válasza:
Szólni kell...így korrekt. Ne félj ettől még nem fog visszautasítani ha tényleg te vagy a megfelelőbb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. okt. 4. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!