Jövő héten lesz a szuka kutyám ivartalanítva.30 kg. a súlya. A műtét után mikor tud először 15-20 lépcsőn le ill. felmenni? (Merthogy emeleten lakunk)
Mi ma voltunk varratszedésen két hét után. 6 lépcső van a teraszról, ugyanúgy kijárt a kertbe pisilni. Több ivartalanított kutyám van, egyiknek sem okozott ez gondot.
Szerintem az emeletre közlekedés sem, hacsak nem tacskó vagy basset hound a lányzó, velük tényleg vigyázni kellene.
Én nem szeretem a gallért, jobban zavarja a kutyát, mint maga a seb. Egy rossz pólót szoktam rájuk adni, a hátukon megcsomózom, hogy ne essen le. Pont most mondta az orvos, hogy rég látott ilyen szépen gyógyult varratot, egyáltalán nem piszkálta.
az én kutyámon nem volt semmilyen fémes por..
varrata sem volt, csak egy tapasz.
én vittem a lépcsőn hetekig, ez legyen a legkevesebb, de a tiéd magasabb mint az enyém, így sztem 7 nap után már mehet magától.
min. 5 nap teljen el.
Nem kell cipelni. Első nap még kába lesz, nem tudod levinni. Másnap már ugyanúgy fog működni, mint újkorában.
Nehogy levidd már a 2. emeletről, utána még Téged kell sérvvel műteni. :)
az 5 napos vok:)
labradornak elég hosszúak a lábai, simán le tud menni. csak vigyázz majd rá nagyon, fel ne sértse a műtét helyét bottal kővel vagy bármivel, ha pl. fűbe fekszik.
én 2 hónapig kötöttem a kutyusom pociját kendővel.
igaz h azért is, mert sok idő míg visszanő a szőr, és mi pont télen műttettük.
remélem minden rendben fog zajlani, szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!