A szuka kutyátok ki van ivartalanítva? A műtét után hogy viselkedett?
Mintha mi sem történt volna.
Kicsit aludtak, aztán felébredtek.
Tettem rájuk egy pólót, hogy a többiek ne nyalogassák a sebüket. Másnap már kinn rohangáltak a kertben.
A családban most lett ivartalanítva egy kutyus, ő 2-3 napig nagyon rosszul volt.
A témához kapcsolódóan lehetne egy kérdésem?:)
Mekkorát vágtak a kutyusotoknak?
A mi kutyusaink a műtét után 3 órával már vidáman ugrándoztak, bár gondolom ezt kutyája válogatja...
Nekünk mindkét kutyus nagytestű (30 kg és 25 kg-osak) és 4-4 öltéses varratuk volt!
szia!
nekem a westie-m 4 hónaposan volt ivartalanítva.
nem bántuk meg, azóta is nagyon jól van.
a műtétet követő ébredés engem viselt meg inkább, utána nem akart enni se inni, levettem róla a gallért, és egyből evett ivott. raktam rá ruhát , kendőt, de így is hozzáfért, és besebesedett a sebe. visszaraktuk rá, és nagyon szépen elmúlt a sebe , lényeg h gallért semmiképp ne vedd le, és 1 hét múlva úgy fog rohangálni:)
a gallér azért is van, h ne tudjon úgy futkározni (főleg ha kisebb kutyusról van szó)
nem volt öltés, ma már korszerűbben dolgoznak, egy tapaszt kapott a sebre, ami 2-3 nap alatt le is jött, semmi baj nem volt vele, nyoma sincs:)
sok sikert.:)
jaj még vmi. utána előfordulhat, h bepisil, tegyetek alá vmit, ami felfogja ha így járnátok.
mi másnap le se vittük, csak az azt követő nap, h erősödjön.
de az első napja a műtét után pihenéssel zajlott és erősödéssel. gyenge volt egyem meg.
ha leviszed vagy kiengeded(nem tudom hol laktok), és már nem lesz rajta a tapasz, érdemes bekötni a séta idejére egy kendőcskével, h ne menjen baci a sebre.
nehéz napok lesznek, de maximálisan megéri!
most voltunk oltáson, és 2 kutya is várt műtétre, mind a kettő daganatos, és persze egyik sem volt ivartalanítva:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!