Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt rajtam kívül...

Vannak itt rajtam kívül vállalkozó szellemű fiatalok akik továbbtanulás helyett vállalkoznának vagy már vállalkoztak?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni és nem szeretnék továbbtanulni. Egyrészről nem hiszem, hogy lesz elég pontom, másrészről nem is terveztem. Egyedül szakácsnak mennék tovább, mert abban látok kihívást és fantáziát. Másrészről legszívesebben vállalkozó szeretnék lenni. Bár tudom tőke is kell, ami ugye nincs. Vannak még itt olyan fiatalok akik szívesen nyakukba vennék a világot és nagy ívben téve a politikára és a pénzre élni akarnak?

2012. okt. 20. 17:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ugyanakkor a hatástöbbszörözés-ből kiindulva már gondoltam én is egy olyan csoport létrehozására, amelynek tagjai specializálódnak egy-egy adott területre és ezáltal egymást segítve szakértői tudásukkal együttesen viszik előre a csoportot, legfőképp az anyagi boldogulás felé.
2012. okt. 23. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!