Milyen munka illik majd hozzám?
Ugyan még suliba járok, most vagyok 11.-es, de már el kéne döntenem hogy kb hol akarok tovább tanulni, milyen meló lenne majd hozzám való.
Az a baj, hogy elképzelésem sincs, pici gondolatok támadtak bennem, de azt sem azért mert szeretném csinálni, hanem mert ugyebár valamit muszáj találni, de pont ezért nem írnám le, hogy ne feltétlenül abba az irányba gondolkodjatok.
Olyan munka kéne ahova tényleg nagyon okos ember kell, (mert nem nagyképűségből, de már pszichológus is igazolta hogy nem átlagosak a képességeim), viszont emellett elég lusta vagyok, de ha munkáról lenne szó már más, mert ha meg kell valamit csinálnom, akkor szinte egyből mozdulok és csinálom még kész nincs. Kreativitásom is inkább olyan iránt van, mint például hogy oldjak meg valamit, ha nem tudok valamit befejezni szinte addig azon jár az eszem még meg nem tudom oldani az adott problémát, viszont olyan irányban meg nem elég az én kreativitásom hogy mondjuk könyveket írjak, vagy fessek vagy ilyesmiket csináljak.
Szeretnék tőletek ötleteket kapni hogy milyen munka illene majd hozzám, mert tényleg olyan komolyabb elképzelésem nincsen.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én arra jöttem rá, hogy akármi is legyen az ember - villanyszerelő, könyvelő, kőműves, hentes - ha okosan csinálja a dolgokat, akkor jól fog vele keresni.
Én ismerek olyan könyvelőt aki 100 ezret keres, de olyat is aki fél milliót, de van olyan villanyszerelő ismerősöm aki 300 ezret keres itthon (svájcban 1 takarító keres 700 ezret). Úgyhogy az legyél amit szeretnél csinálni, ne a pénz a motiváljon, az majd jön magától, idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!