Vannak itt rajtam kívül vállalkozó szellemű fiatalok akik továbbtanulás helyett vállalkoznának vagy már vállalkoztak?
Mi jó?
Ötletem van.
Azért érdekelne, hogy milyen vállalkozásra gondolsz. Nem akarom elhappolni, de eléggé irreálisnak tűnik.
Általában pénz kell a vállalkozás fenntartásához, és eléggé politikafüggő is a dolog, pláne mert naponta változtatják az adókat, a rendeleteket, stb.
Ja, az MLM pedig eléggé irreális, ha ilyesmin ábrándozol.
Azt mondják, hogy mindenki szervezzen be maga alá x embert, és az alattvalók is, és akkor egyre növekvő örök passzívjövedelmed lesz. Csakhogy ez sikerülne is, a piac hamarosan telítődne, hiszen sem a piac, sem az emberek száma nem végtelen. Egyre nehezebb lesz az új emberek beszervezése, és ezért egyre többen csalódva kilépnek. Nem véletlen az, hogy mindig új és új hálózatok jönnek létre.
Á, eszemben sincs MLM-re adni a fejem.
Csak az érdekelt, mert mindenki a korosztályomból továbbtanul. Vagy egyetem/ főiskola vagy OKJ (én is OKJ-ra megyek, ha minden igaz, szakács). Tudom, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet lehetetlenné tette a kezdő vállalkozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!