Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ügyfélkapun keresztül hogyan...

Ügyfélkapun keresztül hogyan tudom megnézni, hogy eddig hány ledolgozott napom van eddig?

Figyelt kérdés
Okmányirodában elintéztem mindent,regisztráltattam magam a kóddal,minden oké,csak nem tudok eligazodni rajta.Az okmányirodában is kérdeztem,azt mondták,hogy minden további nélkül utána tudok nézni

2012. okt. 19. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Az EBEV szolgáltatásokban lekérdezheted a járulékadat-kivonatodat, abban megvan, hogy mikor, ki, mennyi időre jelentett be. Azokból kiszámolhatod, hány ledolgozott napod van.
2012. okt. 19. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Ügyfélkapun belül az elektronikusan intézhető ügyek, azon belül a foglalkoztatási jogviszony lekérdezése alatt megnézed, hogy ki mettől meddig jelentett be.
2012. okt. 20. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Azon (a megnevezéssel ellentétben) nem azt nézed meg, hogy hány bedolgozott napod van, hanem azt, hogy mikortól meddig milyen bejelentés alapján volt biztosítási jogviszonyod.

Vannak olyan bejelentések, amik nem a ledolgozott napokhoz kapcsolódnak (tanulói/hallgatói jogviszony, álláskeresési járadék, stb) és vannak olyan ledolgozott napok, amik ebben nem jelennek meg (alkalmi munka, idénymunka).

A járulékadatoknál viszont pontosan látszik, hogy mennyi ledolgozott napja van valakinek.

2012. okt. 20. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is azt írtam, hogy mettől meddig, nem pedig azt, hogy hány napot. A napokat mindenki ki tudja matekozni magának, ha meg nem, akkor használhat táblázatkezelőt.
2012. okt. 20. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem az a gond vele, hogy időszakot ír, hanem az (ahogy fentebb is írtam), hogy az ott feltüntetett időszakokból nem mindegyik ledolgozott nap, viszont vannak olyan ledolgozott napok, amik ott nem kerülhetnek feltüntetésre.
2012. okt. 21. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!