Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Végeznél ilyen munkát, ha...

Végeznél ilyen munkát, ha megszorulnál?

Figyelt kérdés

21 éves múltam, és nincs munkám...

szeretnék már dolgozni, de fogalmam sincs, hogyha itt kezdem(mert csinálnám én), akkor valaha is lenne jobb munkám?

Mindig keresem a lehetőségeket, de csak ilyeneket találok...:

Szórólap terjesztés, borítékolás, irodák takarítása, jó kereseti lehet.

Keresek szórólap terjesztéshez, borítékoláshoz, irodák takarításához 20-50 éves hölgyeket,aki jól szituált, precíz,igényes a munkájára és önmagára! Jó kereseti lehetőség!

2012. okt. 15. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
kitérdekel a nyomorod
2012. okt. 15. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Ezt komolyan meghagyták a modik?!
2012. okt. 15. 16:24
 3/7 intrepid ***** válasza:
53%
Csilla! Pontozd le te is a tetűt.
2012. okt. 15. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:

előtte azt írta: menj a p1csába a hirdetéseddel

azt eltüntették

2012. okt. 15. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, én rólad beszéltem, jogos volt az előttem szóló!
2012. okt. 15. 16:44
 6/7 A kérdező kommentje:
nem értem?!
2012. okt. 15. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
42%

"Ezt a válasz már látta moderátor, így itt nem jelentheted! Persze tévedhetünk is, vagy esetleg nem vettünk észre valamit. Amennyiben úgy gondolod, hogy ez a válasz mégiscsak problémás, e-mailben szólhatsz róla nekünk, a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre írt levélben."

beszélsz idegen nyelvet? haverokkal nem tudtok összefogni és tiplizni, legalább 1-2-3 évre?

2012. okt. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!