Mit dolgoztok és mi a feladatotok? Mennyi kedvel mentek be a munkahelyetekre?
Jelenleg egy neves magyar biztosítónál vagyok tanácsadó.
A feladatom, igényeket felmérni majd a alapján tanácsot adni, értékesíteni az ügyfélnek azt amire szüksége van: biztosítás, befektetés, hitel, stb....
A munkahelyemre szívesen járok be, de főleg nem ott ügyfelezek.
Én speciel váltáson gondolkozok, mert 4 éve ezt csinálom, és elég is volt most ennyi :)
23 éves vagyok....
Üdv.
Egy nagy autóipari beszállítónál dolgozom karbantartás területen.
Fizetésem ha csak bejárok(5*8ó/hét) kb nettó 130 000,túlórával,ügyelettel stb 200+.A munkám szeretném ha:
-nem lenne több tapasztalatom-képesítésem-eszem mint a főnökeimnek(a tulaj sleppje...)
-nem baszogatnának folyton csicska életre alkalmatlan emberek,akik seggnyalással vagy rokoni-szálak miatt kerültek nagyon jó helyre,nagyon sok pénzért.
-nem zéró agyi képességekkel rendelkező emberek(valamint a Belesz*rok hozzáállásúak) okoznának annyi kárt h egész nap rohangásznom kelljen meg telefonálni miattuk.
-ha vmi magánjellegű kínom van esetleg kiröhögnek,lesz*rnak,fenyegetnek(a hozzánemértő 'főnökeim')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!