Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit dolgoztok és mi a feladato...

Mit dolgoztok és mi a feladatotok? Mennyi kedvel mentek be a munkahelyetekre?

Figyelt kérdés
Kort,nemet kérlek írjatok.
2012. okt. 14. 09:07
 1/3 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Nemzetközi áruközvetítő manager vagyok(kamionsofőr). A feladatom egyszerű, "A" pontból "B"-be juttatni az árut a megadott határidőre. Jó kedvvel végzem a munkámat, havonta csak egyszer kell bemennem, aztán a kocsiban élem az életemet egy hónapig.
2012. okt. 14. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Jelenleg egy neves magyar biztosítónál vagyok tanácsadó.

A feladatom, igényeket felmérni majd a alapján tanácsot adni, értékesíteni az ügyfélnek azt amire szüksége van: biztosítás, befektetés, hitel, stb....

A munkahelyemre szívesen járok be, de főleg nem ott ügyfelezek.

Én speciel váltáson gondolkozok, mert 4 éve ezt csinálom, és elég is volt most ennyi :)

23 éves vagyok....

2012. okt. 14. 11:00
 3/3 TOMAtm válasza:

Üdv.

Egy nagy autóipari beszállítónál dolgozom karbantartás területen.

Fizetésem ha csak bejárok(5*8ó/hét) kb nettó 130 000,túlórával,ügyelettel stb 200+.A munkám szeretném ha:

-nem lenne több tapasztalatom-képesítésem-eszem mint a főnökeimnek(a tulaj sleppje...)

-nem baszogatnának folyton csicska életre alkalmatlan emberek,akik seggnyalással vagy rokoni-szálak miatt kerültek nagyon jó helyre,nagyon sok pénzért.

-nem zéró agyi képességekkel rendelkező emberek(valamint a Belesz*rok hozzáállásúak) okoznának annyi kárt h egész nap rohangásznom kelljen meg telefonálni miattuk.

-ha vmi magánjellegű kínom van esetleg kiröhögnek,lesz*rnak,fenyegetnek(a hozzánemértő 'főnökeim')

2012. okt. 17. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!