Anyukák, bejártok néha a munkahelyetekre?
Figyelt kérdés
Miért igen/ miért nem?2012. máj. 21. 08:43
1/10 anonim válasza:
Nem, mert csak belépőkártyával lehet, az meg már nem érvényes. A karácsonyi bulira elmentem, a családi napra elmentem. De hiába, mert így is kirúgtak, amikor bejelentettem, hogy mennék vissza dolgozni.
Szerintem, aki elment szülni, azt leírták. Egyébként minek is bejárni? Dolgozni úgysem tudsz.
2/10 anonim válasza:
Amikor papírt mentem intézni. Amúgy nem, nem akarom feltartani a többieket a munkában, meg nem tudni, ott van-e a nagyfőnök...
3/10 anonim válasza:
Csak amikor nagyon muszáj. A két gyerek születésekor a tgyást voltam intézni meg még kétszer kellett bemennem valami papírokért, ebben a két esetben a kollégákhoz is benéztem, a második alkalommal már alig találtam ismerőst. Nem szerettem ott dolgozni. :S
4/10 anonim válasza:
Igen, mert saját cégem van, ahova muszáj!:)
Hetente egyszer bemegyek!
5/10 anonim válasza:
Voltam már bent, mert nagyon vártak a kolleganők a picurral. beszélgettünk, babáztak, aztán hazajöttem.
6/10 anonim válasza:
Minden hónapban megyünk egyszer vagy kétszer.....Vásárolni oda!:)))
7/10 anonim válasza:
Nem. A papírokat a férjem szokta bevinni. Minek menjek be, amióta megvan a babám egy két kolléganőn kívül senki még csak fel sem hívott. Akikkel egy műszakban voltam néhányan meglátogattak, de a főnök még egy telefont sem eresztett meg, a csoportvezető detto. egyébként egy szupermarketben dolgoztam. ja és nem hiszem, hogy visszamegyek oda melózni.
8/10 anonim válasza:
22 hós a kislányom, 3x voltam benn. Azért mentem be, mert részben hiányoztak, részben kérdezgették, hogy mikor megyünk be. Sokan vannak, kb. 3 órát voltam benn, de több helyen.
9/10 anonim válasza:
Igen. Egyrészt nagyon közel van, ott dolgozik a nagyi is, tele van gyerekkel, a lányom pedig kíváncsi is rájuk.
Nem mondom, hogy minden nap, de heti 1x-2x tuti bemegyünk pár percre.
10/10 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok!!!Válaszoltam a kérdésre és arra hogy miért igen!!Hipermarketben dolgozom,gratulálok az IQ betyárnak amelyik lepontozott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!