Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Visszamentek a régi munkahelye...

Visszamentek a régi munkahelyetekre dolgozni?

Figyelt kérdés
Én 12 órákat dolgoznék,nem tudom mi lesz 2 év múlva??most egy éves a babám,de előre félek...
2010. jún. 21. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen. Vissza.

Jövő februárban, és bele vagyok betegedve, hogy ilyen gyorsan elmegy ez a két év a manókámmal...

2010. jún. 21. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert nincs hova...
2010. jún. 21. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! 16 hetes terhesen nem hosszabították meg a szerződésem, úgyhogy nincs is hova vissza mennem. 15 hónapos a lányom.
2010. jún. 21. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen,visszamegyek.Szerintem ebbe is csak bele kell rázódni,meg kell szokni,hogy egy picivel többet vállalsz,mint amikor "csak" otthon voltál a babával.Ne izgulj emiatt,főleg ne már most,hiszen addig van még 2 éved!:)

Ha ügyesen osztod be az iődet,és van segítséged,meglátod nem is lesz olyan nagy a változás a korábbihoz képest!

2010. jún. 21. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, megyek, imádtam ott dolgozni, már várom is, de közbe meg itt az imádott lányom.. Remélem, lesz hamarosan kistesó, és akkor még maradhatok itthon.
2010. jún. 21. 11:46
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást..az a baj hogy a nagylányommal már végigcsináltam ezt az utat...és azért félek előre mert tudom,hogy milyen rossz volt és óriási változás volt...
2010. jún. 21. 11:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Én elköltöztem, úgyhogy sajnos ezzel feladtam a munkahelyemet is. Már előre félek, hogy találok e munkát, és hogy sikerül e beilleszkedni...
2010. jún. 21. 11:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Szeretnék visszamenni de nem tudom h visszavesznek e. Autóval kb 5 perc, itt lennék a közelben, 8 órás irodai munkát végeztem, DE!!!! aki a helyemen van annak nagyon hosszú nyelve van, tudatosan pályázott a posztomra!!!!Abban bízok, h a főnökeim meg voltak velem elégedve, nagyon normális, jó viszonyban váltunk el, az egyikkel szoktam is beszélni telefonon. De majd meglátjuk h mi lesz!
2010. jún. 21. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Engem nem fognak visszavenni. Gyógyszercégnél dolgoztam, van helyettem már más. nagyon jó volt a fizetés, jó lenne visszamenni, bár nem tudom hogyan oldanám meg, hogy mielőtt a gyerekeim felkelnének már nem lennék otthon, és nem tudnék értül menni oviba, iskolába sem. Élettársam van, hogy napokig nincs itthon, mert kamionsofőr. úgyhogy még kérdéses, hgoy egyáltalán milyen munkát találok.:-(
2010. jún. 21. 12:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A fizu miatt jó lenne visszamenni ugyanoda, de nem túlzottan szerettem a céget, mert elvárják, hogy túlórázzál (akkor is ha nincs mit csinálnod) és mindenképp kellene egy 2. kocsi a családba.

Én viszont szeretnék közelebb lenni a gyerköchöz (ill reméljük majd a gyerköcökhöz). Gondolkozom rajta, hogy jó lenne valami vállakozásba belefogni, amit gyerekek mellett, kötetlen munkaidőben is lehetne végezni.

2010. jún. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!