Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg ilyen egyszerű?...

Tényleg ilyen egyszerű? Gondolok egyet (Mint VV Fecó) elmegyek Londonba és már munkám is lesz? Ott ennyi a meló?

Figyelt kérdés
Most olvasom mindenki megy Londonba.Tudom,hogy nagy város de ennyi a munka ott? Már lassan tele lesz magyarral meg cigánnyal az a város?

2012. okt. 13. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem h ilyen könnyű munkát találni, előtte alaposan szét kell nézni meg nem árt ha van kint ismerősöd

azt tudom/hallottam h pl Németországba azért mennek annyian és találnak is munkát, mert ott a (több)gyerekes családok nagy összegű anyafi támogatást kapnak amiből megtudnak élni, így sokan nem is dolgoznak, tehát sok munkalehetőség van, de persze sokkal kevesebbet fizetnek külföldi munkavállalóknak, de így mindkét fél jól jár

2012. okt. 13. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg nagyon könnyű ott munkát találni. Épp nemrég volt egy felmérés, hogy a külföldi országokban mennyi idő alatt lehet munkába állni. Angliában max 2 hét. Itthon minimum 1 hónap.
2012. okt. 14. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért nem így működik. Angliát is érintette a válság, komoly munkanélküliséggel küzd az ország. Sok angol elvállal olyan munkát is amit korábban nem.
2012. okt. 15. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Angliában (is) 8% fölötti a munkanélküliség. Hogy találsz-e munkát, az attól függ, hogy mit vállalsz be, milyenek a képesítéseid és ezek mögött mekkora a tudás. Takarítás, mosogatás, ilyesmiket könnyebb találni. Tehát az aljamunkát, amire a fizetés pénzben kifejezve több, mint itthon, de _élni_ messze nem elég.
2012. okt. 16. 07:06
 5/5 Tottenham válasza:
Hát én azt hiszem ő azóta (Mármint VV Fecó) haza is jött onnan! Londonban lehet munkát találni jó angollal és kitartással de én azt hiszem sok magyar ember ezt az időt nem várja ki és inkább hazajön és itthonról szidja a külföldi munkát. Tehát igen van munka kint de kell oda tudás,elszántság,kitartás...nem lehetetlen! :)
2012. nov. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!