Munkahelyi flörtről kinek mi a véleménye? Mi van akkor, ha az egyik fél egy kicsit többet érez/akar egy egyszerű flörtnél? Mit tegyek?
Megpróbálom röviden felvázolni a dolgokat:
4 hónapja kezdtem a munkahelyemen, de nem idegen helyre kerültem, hanem oda, ahova diákként is dolgoztam már, tehát mindenkit ismertem. A férfi munkatársam, soha nem volt a tipikus férfiideálom, de szimpatikus volt, nem volt vele gond. Aztán egyszer csak spontán elkezdtünk flörtölgetni, de először csak ugratásnak indult, aztán egyre többször megismétlődött, és legtöbbször olyankor, amikor senki nem hallotta, olyan volt, mint egy kis közös titok. Amikor úgy gondoltam, hogy túl messzire mentünk és a jó munkatársi viszonyunkat veszélyezteti a dolog a lehetőségeimhez mérten elkerültem, minden olyan lehetőséget, hogy kettesben maradjunk, ennek ellenére ő tett a többiek előtt több olyan utalást, ami egyértelműen nekem szólt, de csak én értettem a háttérben húzódó gondolatokat. Aztán ma nem is tudom hogyan sikerült megint kettesben maradnunk, de egészen odáig fajult a dolog, hogy még egy kis finom csók is elcsattant. Ezzel csak annyi a gond, hogy én azóta se tudok lenyugodni, állandóan ő jár a fejemben. Én egy elvált nő vagyok, ő pedig egy független férfi, de tudom, hogy nem vagyok olyan típusú nő, aki az ő külsőségeinek megfelel, tehát biztos, hogy soha nem vállalna fel, nekem viszont több, kell, mint egy kis kalandocska. Mit tegyek? Hogyan nyomjam el a feltörni készülő érzéseimet? Segítsetek!
Egyikőtöknek sincs kapcsolata. Mi a legrosszabb ami történhet? Szexeltek pár nagyot? Kinek árt az? Elég értelmes és felnőtt embereknek tűntök ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjátok kezelni. Nincs abban semmi, ha két ember megkívánja egymást.
Másrészt, honnan tudod, hogy nem lesz belőle hosszútávú kapcsolat? Egyáltalán nem lehetetlen, hogy azt te csak úgy gondolod, hogy nem vállalna fel, közben meg lehet, hogy szívesen tenné. Miért ne próbálnátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!