Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy kell egy egyszerű önéletr...

Hogy kell egy egyszerű önéletrajzot megírni?

Figyelt kérdés

diák vagyok, egy butikba jelentkeztem diákmunkára és önéletrajzot kell írnom.Egy mintát tudna nekem írni valamit?

mert 2 általános iskolába jártam eddig, most szakközepes vagyok és csak jövőre kezdem a vizsgáimat,érettségit szóval nem sok mindent tudok beleírni.2 munkahelyem volt eddig.

Fényképnél amúgy mindenféleképpen egy ragasztott igazolványképnek kell lennie(ami nekem kb. csak egy 4-5 éves képként van meg) vagy jó az is ha rányomtatok az önéletrajz sarkára egy képet,ami nem túl régi, de nem igazolványkép?

2012. máj. 20. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt írd bele, ami szerinted meggyőzi a boltvezetőt, hogy felvegyen. Például ha nagy dumagép vagy, akkor írd, hogy kommunikatív, ezáltal a vevőknek szívesen segítesz, ilyesmi.

Képet meg úgy válassz, hogy vonzó legyél rajta. Tehát esetedben jó lenne, ha kicsit idősebbnek, komolyabbnak tűnnél. És persze nyomtasd rá, nem kell ragasztgatni.

Nálad még nagyon fontos lenne, hogy írj kísérőlevelet, amiben részletezni tudod, miért téged vegyen fel a munkáltató. Valószínűleg nálad ez lesz a döntő.

2012. máj. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!