Angliában mennyit keres valaki egy egyszerű munkával, amihez nem kell végzettség?
első vagyok
A minimálbér 2012-ben a következők
21 éves kortól- 6,08 GBP /óra
18-20 éves kor között - 4,98 GBP/óra
16-17 éves kor között, aki már nem iskolaköteles, de még nincs 18 éves - 3,68 GBP/óra
19 év alatti szakmunkás gyakornokoknak, ill. 19 év fölötti elsőéves szakmunkás gyakornokoknak - 2,60 GBP/óra
Köszi a választ!
Egyébként igen, tudok angolul, de nem tervezem, hogy ilyet dolgozzak, tényleg csak kíváncsi voltam, hogy mennyit lehet keresni ilyesmivel, de nem tudtam megtalálni a neten.
Pedig én csak beírtam,hogy létminimum Angliában és ezer linket kiadott..
De annyi amennyit leírtam neked.
Itt kint is megkapja a felszolgáló a jattot,(heti akár 100-200 fontot) de aki azt hiszi hogy az utcáról beesve minden gyakorlat nélkül fog tudni úgy felszolgálni ahogy azt elvárják az nagyon téved.
Amit biztos találsz az éjszakai recepciós, mosogató, és hasonló "álom" melók, ezek 950 font körül fizetnek, óraszámtól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!