Végzettség nélkül 20évesen milyen munka, hol és hogy?
20 éves vagyok és úgy alakult hogy otthagytam az iskolát,nem fejeztem be.Szeptembertől újra kezdem a szakmát de addig melózni szeretnék.
Hogyan kezdjem?Betanított munkára gondolok,menjek be személyesen a cégekhez,gyárakhoz,nem-e keresnek dolgozókat??
Önéletrajz ebben az esetben szükséges?De mit írhatnék bele,hiszem nem végeztem el sulit!
Önéletrajz minden esetben szükséges és fontos! Bármit, korábbi nyári munkákat, iskolai feladatokat, ami fontos lehet az adott munkakörrel kapcsolatban, írj bele. Önéletrajz mintákat érdemes megnézegetni interneten, nehogy nagyon melléfogj, mert vannak fontos formai követelményei is, de ezeket most nem szeretném sorolni.
Emailben is megkereshetsz cégeket, de ha van energiád, akkor persze a személyes megkeresés lehet a lehatékonyabb. Ha emailben jelentkezel, akkor írd le, hogy miért kerested meg őket, mellékeld az önéletrajzod is és a levélben tegyél utalást arra, hogy ha nyílik rá lehetőség, személyesen is bemutatkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!