Te melyik mukahelyet valasztanad?
Ket lehetoseg all elottem:
1.Egy reklamcegnel, kozel az otthonomhoz. Kezdetnek az atlagosnal picivel tobb fizu de idovel ha beletanulok es meni fog(mivel nem az en szakmam) nagyon jol lehet vele keresni. Egy stabil munkahely. A bibi, hogy egy olyan srac ajanlotta es segitene akinek tetszem de en nem tudom viszonozni. (ezt tisztaztuk de akkor is..)
2.Egy kulfoldi munka (butrokat festeni) nagyon jo fizetessel (egy ismerosomnel laknek szoval alberlet 0), igy betudnak fizetni itthon egy lakasra. Ott dolgozhatok amig akarok vagy ha megtanultam a nyelvet valthatnek a szakmamra.
Mielott valaki beszolna nem azt akarom, hogy ti dontsetek el csak kivancsi vagyok ti kivul allok hogyan dontenetek. 24N
Az elsőt választanám.
Éltem külföldön, több helyen, több évet, és összességében nagyon rossz volt. Nem tudom, hogy megérte-e, mert a CV-ben persze jól mutat, és lehet, hogy ezért kaptam a jelenlegi magyarországi pozimat, de nagyon nagyon örülök, hogy újra itthon lehetek. Jó ételek, barátok, család, olcsó élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!