Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te melyik mukahelyet valasztanad?

Te melyik mukahelyet valasztanad?

Figyelt kérdés

Ket lehetoseg all elottem:

1.Egy reklamcegnel, kozel az otthonomhoz. Kezdetnek az atlagosnal picivel tobb fizu de idovel ha beletanulok es meni fog(mivel nem az en szakmam) nagyon jol lehet vele keresni. Egy stabil munkahely. A bibi, hogy egy olyan srac ajanlotta es segitene akinek tetszem de en nem tudom viszonozni. (ezt tisztaztuk de akkor is..)

2.Egy kulfoldi munka (butrokat festeni) nagyon jo fizetessel (egy ismerosomnel laknek szoval alberlet 0), igy betudnak fizetni itthon egy lakasra. Ott dolgozhatok amig akarok vagy ha megtanultam a nyelvet valthatnek a szakmamra.

Mielott valaki beszolna nem azt akarom, hogy ti dontsetek el csak kivancsi vagyok ti kivul allok hogyan dontenetek. 24N

2012. okt. 5. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon még meglépném a külföldet. Nagyon jól jön a tapasztalat is, a nyelv is, és a pénz is, amit haza tudsz hozni. Pár évig csinálnám, aztán hazajönnék felvértezve egy csomó tapasztalattal, szuper nyelvtudással, és vállalkoznék olyan területen, ahol kamatoztathatom azt, amit ott megéltem (nyelvet is).
2012. okt. 5. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
én is kimennék, bár azért kérdés, hogy hol van ez a külföld, ha Etiópiába, akkor nem mennék ki, de ha mondjuk Hollandiába,akkor igen
2012. okt. 5. 12:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Olaszorszag:)
2012. okt. 5. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Irány kifelé :-))))
2012. okt. 5. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Az elsőt választanám.

Éltem külföldön, több helyen, több évet, és összességében nagyon rossz volt. Nem tudom, hogy megérte-e, mert a CV-ben persze jól mutat, és lehet, hogy ezért kaptam a jelenlegi magyarországi pozimat, de nagyon nagyon örülök, hogy újra itthon lehetek. Jó ételek, barátok, család, olcsó élet.

2012. okt. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!