Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te melyik mukahelyet valasztanad?

Te melyik mukahelyet valasztanad?

Figyelt kérdés

Ket lehetoseg all elottem:

1.Egy reklamcegnel, kozel az otthonomhoz. Kezdetnek az atlagosnal picivel tobb fizu de idovel ha beletanulok es meni fog(mivel nem az en szakmam) nagyon jol lehet vele keresni. Egy stabil munkahely. A bibi, hogy egy olyan srac ajanlotta es segitene akinek tetszem de en nem tudom viszonozni. (ezt tisztaztuk de akkor is..)

2.Egy kulfoldi munka (butrokat festeni) nagyon jo fizetessel (egy ismerosomnel laknek szoval alberlet 0), igy betudnak fizetni itthon egy lakasra. Ott dolgozhatok amig akarok vagy ha megtanultam a nyelvet valthatnek a szakmamra.

Mielott valaki beszolna nem azt akarom, hogy ti dontsetek el csak kivancsi vagyok ti kivul allok hogyan dontenetek. 24N

2012. okt. 5. 11:26
1 2
 1/15 Jégtánc ***** válasza:
Külföldre mennék,mint ahogy anno meg is tettem:) Teljesen más munkatapasztalatokat szerez az ember,teljesen más a munkamorál mint itthon:) Elvárnak egy szintet,de meg is fizetik.
2012. okt. 5. 11:29
 2/15 timike26 válasza:
mindenkèpp kulfold.hosszutàvon nem làtom èrtelmèt a magyarorszàgi befektetèseknek.uj èletet kezdhetsz,valahol màshol èrezd magad szerencsèsnek ès èlj a lehetosèggel.
2012. okt. 5. 11:30
 3/15 anonim ***** válasza:
én az elsőt választanám, abban van jövő.
2012. okt. 5. 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:

A másodikat választanám. Több okból is.

- Ha már nem a szakmádban dolgozol, legalább fizessék meg jól.

- Soha ne függj olyantól, akiben érzéseket sejtesz, és nem tudod azokat viszonozni. Legtöbb esetben feszültségeket szül hosszútávon.

- A nyelvtudás értéke manapság nagy, kint jó eséllyel gyorsabban fejlődsz majd benne.

- Az is lehet, hogy megfelelő nyelvtudással végre a saját szakmádban is dolgozhatsz ott. A lehetőség sem rossz.

- 24 évesen, ha nem köt ide semmi (úgy értem, gyerekek, férj), akkor még van lehetőséged világot látni, új helyeket, embereket megismerni. SZerintem ezt érdemes fiatalon kihasználni, később már kisebb eséllyel jutsz ilyen tapasztalatokhoz.

- Nem utolsó sorban esélyed lesz saját lakást venni.

28 éves nő vagyok.

2012. okt. 5. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én itthon maradnék. Én már csak ilyen családhoz, otthonomhoz ragaszkodó valaki vagyok.
2012. okt. 5. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Külföldet választanám elsőre, mert ma itthon nincs jövő.

DE

- "butrokat festeni"

Na, de mivel? Az ilyen helyeken rengeteg egészségre káros anyag kerülhet a szervezetedbe.

- "egy ismerosomnel laknek szoval alberlet 0"

Hát ez az, ami csak így hangzik, aztán jön a veszekedés, és hosszútávon egyáltalán nem biztos, hogy megfértek, akor meg fizethetsz egy másikat.

2012. okt. 5. 11:36
 7/15 anonim ***** válasza:
2-es,mert: pénzt gyűjtesz,nyelvet tanulsz,közben akár kint kereshetsz állást a szakmádban
2012. okt. 5. 11:40
 8/15 anonim válasza:
Én határozottan külföldet választanám, amig nincs család és kötöttség addig tudsz igazán pénzt keresni, maj ha már család van és gyermek akkor már nincs választás, mert akkor már maradni kell már csak a gyermekek miatt is. De ezt csak te döntheted el. Én csak elmondtam, hogy a mostani 40 éves eszemmel fiatalon mit csinálnék. Sőt lehet eszem ágában sem volna majd hazajönni.
2012. okt. 5. 11:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszoka!

#4. Egyedulallo vagyok:)

#6. Nem tudom mivel festik, de megkerdezem. Igazabol a haz ahol laknek a fonok egyik haza. 4 szobas es csak ketten laknak benne, az ismerosom meg a testvere. Szoval a fonok belegyezesevel laknek ott igy nem hiszem, hogy problemak lennenk.

2012. okt. 5. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
1.
2012. okt. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!