Ha lenne 100 millió forint készpénzed, te mit kezdenél vele?
Kíváncsi vagyok, hogy az emberek mit kezdenének 100 millióval ha lenne nekik.
Elmondom én mit kezdenék vele:
Építtetnék egy jó környéken, egy számomra lehetőleg minden igényemnek megfelelő PASSZÍVHÁZAT, melynek az egész évre jutó rezsiköltsége max 100 ezer forint lenne. Ez kerülne körülbelül olyan 50-60 millióba.
A maradék pénzt pedig betenném a bankba, hogy kamatozzon (pl 50 millió forint mondjuk 8%-os kamattal havi: 333 ezer forint..)
Az eredmény:
-A passzívház miatt nem kell aggódnom többet a rezsiköltségek miatt és van egy házam ahol álom élni.
Ezzel egy hosszútávú, mondhatni életre szóló alapvető és szükséges környezetet teremthetek meg magamnak és/vagy majd a saját családomnak.
-A havonta több mint 300 ezer forintot hozó kamatból már gond nélkül meglehet élni, főleg ha alig kell költeni a lakhatásra.
-Ha emellett van munkám is, az már csak unaloműzés, és plusz pénz és nem kell aggódni akkor sem ha épp nincs állás, mert a munka itt már csak a JOBB ÉLETMINŐSÉGET jelentené és nem a MINIMUMOT.
-Megtehetem azt, hogy a legegészségesebb és legjobb minőségű ételekkel táplálkozhassak, van SZABADIDŐM a mozgásra, családra, szórakozásra.
Én ezt tartanám a legjobb stratégiának amivel GONDTALAN, BOLDOGABB lehet egy ember, főleg itt Magyarországon.
Egy pár megjegyzés:
Olyat ne írjon senki se, hogy előbb legyen 100 millió, meg kinek lehet annyi pénze.. nem érdekelnek az ilyen válaszok. Nekem sincs annyi, a kérdést csak azért tettem fel mert érdekel más emberek gondolkodásmódja, véleménye.
Amit fontosabbnak találtam azt nagybetűvel írtam.
Minden válaszoló írjon nemet, kort, és komoly választ :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!