Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha lenne 100 millió forint...

Ha lenne 100 millió forint készpénzed, te mit kezdenél vele?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy az emberek mit kezdenének 100 millióval ha lenne nekik.

Elmondom én mit kezdenék vele:

Építtetnék egy jó környéken, egy számomra lehetőleg minden igényemnek megfelelő PASSZÍVHÁZAT, melynek az egész évre jutó rezsiköltsége max 100 ezer forint lenne. Ez kerülne körülbelül olyan 50-60 millióba.

A maradék pénzt pedig betenném a bankba, hogy kamatozzon (pl 50 millió forint mondjuk 8%-os kamattal havi: 333 ezer forint..)

Az eredmény:

-A passzívház miatt nem kell aggódnom többet a rezsiköltségek miatt és van egy házam ahol álom élni.

Ezzel egy hosszútávú, mondhatni életre szóló alapvető és szükséges környezetet teremthetek meg magamnak és/vagy majd a saját családomnak.

-A havonta több mint 300 ezer forintot hozó kamatból már gond nélkül meglehet élni, főleg ha alig kell költeni a lakhatásra.

-Ha emellett van munkám is, az már csak unaloműzés, és plusz pénz és nem kell aggódni akkor sem ha épp nincs állás, mert a munka itt már csak a JOBB ÉLETMINŐSÉGET jelentené és nem a MINIMUMOT.

-Megtehetem azt, hogy a legegészségesebb és legjobb minőségű ételekkel táplálkozhassak, van SZABADIDŐM a mozgásra, családra, szórakozásra.

Én ezt tartanám a legjobb stratégiának amivel GONDTALAN, BOLDOGABB lehet egy ember, főleg itt Magyarországon.

Egy pár megjegyzés:

Olyat ne írjon senki se, hogy előbb legyen 100 millió, meg kinek lehet annyi pénze.. nem érdekelnek az ilyen válaszok. Nekem sincs annyi, a kérdést csak azért tettem fel mert érdekel más emberek gondolkodásmódja, véleménye.

Amit fontosabbnak találtam azt nagybetűvel írtam.

Minden válaszoló írjon nemet, kort, és komoly választ :)

20/F

2012. okt. 3. 21:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért hiszi mindenki, hogy a kocsma jó lenne. Családban van 4 darab kocsma. Olyan településen is ahol az az egyetlen darab a faluban. Régebben (2008) a napi bevétel volt 70.000-100.000 Ft. Most a HAVI bevétel jó ha eléri a 100.000 Ft-ot. Ez a tiszta haszon, kifizetve az árú, rezsi stb. Zugkocsmák nyíltak a házak pincéjében. 20 Ft-al olcsóbb a sör, így akinek nem szükséges, hogy igényes környezetben igyon ne egy kábeldobon az oda jár. Az a szomorú, hogy az emberek 3/4-e a kábeldobon való fetrengést a disznóól mellett jobban preferálja mint a szabályosan működő igényes vendéglátó helyet. Így mindenki a zugkocsmát választja aki szart nem fizet csak megveszi az árút. Nem lehet ellenük semmit tenni.
2013. aug. 7. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!