Kik keresnek 1 millió forint körül?
A másik kérdésem pedig azlenne hogy a villanyszerelők hogy keresnek(mennyi pénzt)magyarországban,és külföldön.
Most végeztem a 8 általánossal,és kicsit aztérzem hogy elrontottam az egészet,mert többet kellet volna tanulnom..Anyám aztmondja hogy nincs késő még,de nemtudom hogy mi legyek mert olyan 1millió ft körül akarok keresni...Tudom ez baromság,mert még az orvosok sem keresnek ennyit..
Talán ha katonának mennék..vagy kamionsofőrnek(apám az)..
Legyetek szívesek normális válaszokat adni!
köszönöm!
Értem,köszönöm.
Hát igen,csak hogy az egyetemhez sok pénz kell a könyvekre meg stb.
És nemtudom hogy ezt megtudnánk-e engedni magunknak..
Diploma nélkül csak úgy lehet 1 millió felett keresni, ha csinálsz egy saját vállalkozást, amivel befutsz. De mondanom sem kell, hogy ahhoz is kell tőke, és eléggé kockázatos dolog, vagyis bele is lehet bukni.
De biztos, hogy nem lesz könnyű, mivel ha sok ilyen állás lenne, akkor senki se menne továbbtanulni, hanem mindenki azt csinálná...
először is egy nyelvtankönyvet ajánlok neked, egyébként ha soloba nyomod a villanyszerelést, tehát nem beosztottként, hanem képes vagy saját talpon maradni, akkor azért 150-et könnyen össze lehet hozni szerintem
egyébként mindenki jól akar keresni, minél többet, de a magyar átlagfizetés 100ezer körül van, miből gondolod, hogy te jobb vagy mint az átlag? pl: nem tanulsz?
Igazad van,csak félek hogy már késő..
De ha a középsulit végig jól tanulom,akkor mehetek tovább is,és még lehet belőlem valami "árammal foglalkozó"akárki..
Nemértek ehhez annyira..
hát a villanyszerelő a legalja az ilyen munkáknak, de nem is minimálbért keresnek, ha van egy kis eszük
nem a középsuli a lényeg, hanem az érettségi
Mihez késő ember?
Most végezted el a 8 általánost..érettségid sincs...és a kutyát sem érdekli hogy milyen eredménnyel zártad ezt a 8 évet ha felvettek valami normális középsuliba..de még ha nem akkor is teljesen lényegtelen mivel a középsuli lényege az érettségi azt meg minden középiskola ad,utána meg mehetsz továbbtanulni ahová akarsz ha jól írod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!