Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kik keresnek 1 millió forint...

Kik keresnek 1 millió forint körül?

Figyelt kérdés

A másik kérdésem pedig azlenne hogy a villanyszerelők hogy keresnek(mennyi pénzt)magyarországban,és külföldön.

Most végeztem a 8 általánossal,és kicsit aztérzem hogy elrontottam az egészet,mert többet kellet volna tanulnom..Anyám aztmondja hogy nincs késő még,de nemtudom hogy mi legyek mert olyan 1millió ft körül akarok keresni...Tudom ez baromság,mert még az orvosok sem keresnek ennyit..

Talán ha katonának mennék..vagy kamionsofőrnek(apám az)..

Legyetek szívesek normális válaszokat adni!

köszönöm!

2011. júl. 18. 11:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor ha mostantól gőzerővel tanulok akkor még lehet belőlem valami?!
2011. júl. 18. 14:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Simán! Gondolod, hogy a 8 általánosnál kell abbahagyni?
2011. júl. 19. 00:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam én ilyent..:)
2011. júl. 19. 11:18
 14/20 anonim válasza:
53%

tanulhatsz bármennyit, de valószínűleg 1 milliót nem fogod tudni megkeresni semmivel, de jó életed attól még könnyen lehet, ha tanulsz

főleg 1 milliót itt m.o.-n nehéz lenne megkeresni, külföldön sokkal könnyebb a helyzet ilyen téren, bár ott az élet is drágább, de valamennyivel szerintem előrébb lennél, bár ahhoz kell egy kevés kurázsi

2011. júl. 19. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Tanulj legalább két idegen nyelvet! Arra figyelj, hogy ne hasonlóakat, pl. angol-német, hanem mondjuk angol-orosz, vagy francia.

Tartsd nyitva a szemed, a közép suli alatt gyűjtsd az ismerősöket, barátokat, főleg, akik kifelé kacsintgatnak! És húzz kifelé külföldre!

2011. júl. 20. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy ötletem, megosztanám veled, ha érdekelne. Írj privátot.
2011. okt. 14. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
19%

Én meg Lamborghinit szeretnék jövőhéten a házam elé.

A kérdező egy idióta balf asz, nem csodálom hogy 8 általánosod van.

2012. dec. 5. 01:51
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.!

Amikor ezt a kérdést kiírtam akkor végeztem a 8 általánossal. Most már középsuliba járok.;D

Kicsit gondolkodj néha..;)

2012. dec. 5. 14:42
 19/20 anonim válasza:
69%

Kicsit későn válaszolok , de remélem más is hasznát veszi annak amit mondok .

1. Aki azt írta hogy Lamborghinit szeretne a háza elé .... Miért ne ? Tegyél érte ! K¤rvára nem nehéz megkeresni egy Lamborghini árát .

2. Ha elakarsz érni valamit akkor akár írd le egy lapra hogy le szeretnél egy házat , egy jó autót , és havi 1m forintos fizetést . Utána írd le azt hogy mennyi időt szánsz arra hogy mindezt elérd . Az idő sokkal értékesebb mint a pénz ! Tudnod kell az idővel gazdálkodni . Lehet hogy 1 év alatt eléred mindezt , lehet hogy 10 és lehet hogy soha . A tanulás pont annyira fontos mint a tv-zés ... jó időtöltés de egyáltalán nem fontos , édesapámnak 8 általános iskolája van , és havi kb 5-6 milliót keres TISZTÁN , és nem bűnöző ! Egyszerűen jól használta ki a rendelkezésére álló időt , 17 évesen ott hagyta a középiskolát , volt taxisofőr , buszsofőr , kamionsofőr , szórakozóhelyen kidobó , ... 27 év alatt ezeket csinálta , millió emberrel megismerkedett , millió telefonszámot elmentett , ... 35 évesen elindította a saját vállalkozását . Most 58 éves , bármi gondunk van , bármi probléma merül fel a családban a cégnél stb , 1 telefon és elvan rendezve . Nem ismerek senkit aki rossz szemmel nézne rá mindenkivel normális volt és most is az , nem nyalja ki senki seg*ét de nagyon normális ember ! Na kicsit meszebre mentünk térjünk vissza a tárgyhoz , Én azt mondom adj időt magadnak tanitasd ki magad , ne az iskolába ... hanem az életbe ! És sose felejtsd el hogy az ismeretség nagyon sokat jelent ! Nagyon sokat !!!

Én most vagyok 30 éves . Havi tisztán megkeresem kb a 2-3 milliót van saját vállalkozásom és apám cégéből 20 % így jön ki a havi kb 2-3 millió , nem sok , de ha azt mondom neked hogy egy lakóparkban lakok a barátnőmmel , minden nap kb 9-10 körül megyek 2 re megyek edzeni 4 re bemegyek az irodámba hogy minden rendben van e utánna pedig általában megyek úszni szaunázni .... Ha kicsit többet foglalkoznék a vállalkozással akkor lehet hogy 2 milliot is megkereshetnék de én inkább magammal törődök , barátnőmmel , a családommal , 2010 es x5 ös bmw-m van , most van tervben hogy lecseréljük x6 ra , 13 éve vagyok a pályán . 8 álltalános iskolám van , emelet havi 2-3 millió forintom egy x5-ösöm és napi 24 ből 23 órát ( 1 órát muszály munkával tölteni ) kérdezem én mi a jobb ? az hogy elmegyek tanulok 28 éves koromig aztán keresek havi 300 at és a főnök megmondj mikor gyere mit csinálj ... vagy hogy megmondom hogy mikor hyere és mit csinálj . A válasz a kérdésedre hogy kik keresnek havi 1 millió körül , a vállalkozók , cégvezetők , náluk 1 milliónál kezdődik és határ csillagos ég ! lehet ebből még havi 100 is ! Én sokszor megkaptam hogy apám televan és ő pénzel . 16 éves voltam .. apám adott egy boritékot és azt mondta : fiam kezd el az életet , a bortékban 500 ezer forint volt ... hát elkeztem emlékszem mikor belevágtam és apám nevén keztem el a saját pénzkeresésemet ,akkor havi kb 5 ezret kerestem tisztán ..... de pluszosba voltam ! Kezd el egy vállalkozóit nem nehéz kiváltani , menj el dolgozni , volt hogy nekemis elkelet mennem mert havi 5 ezerből akárhogy is nézzük , nem hogy megélni de félig jol lakni se lehet , dolgoztam tejüzemben , voltam öszeszerelő öszesen talán úgy 3 évet dolgoztam , szar volt , és utáltam .. de 3 év kelet ahoz hogy joléljek , miert ne ? :) minden tőled függ , szánj időt energiát a jövődre , ja és mindig mindig MINDIG legyél mindenkivel joarc , mindenkivel , ha másért nem akkor azért mert .... Mikor mész előre az utadon , akkor alakíts ki jó kapcsolatot mindenkivel ... mert visszafele szükséged lesz rájuk ! :) Remélem tudtam segíteni . Bárkinek a rendelkezésére állok privát üzenetben vagy akár személyesen is , pénzel persze nem támogatok snekit de tudással igen nagyon szívesen átadom a tapasztalataimat bárkinek !

2016. jan. 12. 21:52
 20/20 anonim válasza:

Kedves ultrasilk! Írtam neked privát üzenetet. Kérlek, amint időd engedi, válaszolj nekem.

Üdv,

nemSP

2017. febr. 28. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!