Hány millió forint hiteletek van?
Diákhitel kb 2,5millió, nem fizetett A-hitel 200ezer körül.
előbbit nem bántam meg,anélkül nem lenne olyan diplomám amiből nevetve kifizetem.
Utóbbit nem önszánmtamból vettem fel,anyám vetette fel még sulis voltam (megoldható),de nem fizette,nem is nálam volt a kártya,csak évekkel később került kezembe mikor már behajtónál volt.Még ennyi van belőle.
9et vettünk fel chf-ben, már csak 5millió ft tőketartozás van belőle és időközben forintra váltottunk.
Nem bántuk meg, mivel így saját otthonunk van és nem albérletről albérletre vándorolunk, másnak fizetve azt a pénzt, amit a saját lakásunkra is fizethetünk.
A piacon fellelhető legjobb hitelünk van és tudjuk fizetni. :)
7millió. + - 50-70ezerft, ahogy mozog az árfolyam.
Nem bántam meg. Még tudjuk fizetni. Szerencsére nem a fizetőképesség határán inogunk, de tudjátok, ugrik egyikőnk munkahelye, vagy hasonló külső behatás, és már is nem tudjuk fizetni.
Sehány millió szerencsére.Inkább semmim se legyen,mind,hogy mindig azon stresszeljek mi lesz ha nem fogom tudni fizetni.
Havonta félreteszek,amennyit csak tudok a nehezebb időkre.
Így ha elromlik valami,nem hívom a providentet,h adjanak kölcsön uzsorára 80-ezret mosógépre,hanem megjavíttatom vagy veszek újat kp-re,és nem hitelre...
Sajnos nagyon sokan nem tudnak takarékoskodni,megveszik a sok felesleges cuccot,pl. cigi és hasonló baromságok,aztán sírnak hogy nem ér össze a két fizetése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!