Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rúgtak már ki korábbi munkahel...

Rúgtak már ki korábbi munkahelyedről? Ha igen, milyen indokkal?

Figyelt kérdés

2012. okt. 1. 13:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Aláirtad?
2020. aug. 14. 07:52
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Igen.
2020. aug. 14. 23:12
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

Rúgtak volna, de ok nem volt rá, és "simán" csak azért nem tették meg, mert rengeteg végkielégítést kellett volna fizetniük. Cserébe lehetetlenné tették a munkavégzésem, és tisztában voltam vele, hogy készítik nekem a csapdát.

Én viszont időben kapcsoltam, így én "rúgtam ki" őket (indokom volt rá bőven).

Hab a tortán, hogy majdnem kétszer annyi pénzt kaptam a cégtől végül is, mint amennyi az MT szerint járt volna egyéb juttatásként, mert bepereltem őket, aminek a hozadéka az lett, hogy sérelmi díjat fizettek nekem (lánykori nevén: kártérítés). Összege: Végkielégítés + felmondási időre járó bér szorozva kettővel.

Mindezt az ügyvédemnek köszönhettem...

2020. szept. 27. 06:18
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Elloptam 50 Ft-ot.
2020. nov. 4. 14:13
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Egyik kollegamat (masik csapatbol) kozos megegyezés alapjan igen, de gyakorlatilag az allt mogotte, hogy latvanyosan nem dolgozott es a csapata ugy gondolta, hogy hatekonyabbak lennenek nelkule es a fonokkel való beszelgetesnel meg meg is mondta a fonoknek, hogy 2 honap mulva amugy is lelepett volna, mert akkor szerzi meg a diplomajat, igy lett papiron kozos megegyezés a kirugasbol.
2020. nov. 5. 06:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, próbaidő alatt az első komolyabb munkahelyemről, nem indokolták.
2020. nov. 5. 09:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Anno a szoci kormány alatt, egy minisztériumból küldtek el, mert szóvá tettem, hogy feketén voltam foglalkoztatva.
2020. nov. 15. 16:07
 18/24 anonim ***** válasza:
szervezeti változások voltak, én meg nem voltam csókos (nem sértettségből, én voltam kb az egyetlen aki nem volt az alapcsapat régebbi barátja, kolitársa, stb. és sose volt rám panasz, mindent megcsináltam ). Közös megegyezés volt, ami gyakorlatilag kirúgás.
2020. nov. 16. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig egy időben feszegettem a határokat. ;) Állami hely, nem fizetett sokat, informatikusként dolgoztam. Volt, hogy egy hónapig nem mentem be és nem reagáltam semmire, de nem rúgtak ki. Mondjuk ott ilyen volt a "céges kultúra", a többiek sem vitték túlzásba a melót... szinte mindenkinek volt valami "rendes" munkája az állami láblógatás mellett. Pár éve már nem tudok róluk semmit, lehet hogy azóta beszántották a helyet. :)
2020. nov. 16. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Első munkahelyemről 8 nap után kirúgtak, mert "nem voltam elég lelkes". Soha nem voltam egy mosolygós típus, inkább dolgozni szeretek, de ott ez nem volt elég. Mai napig visszasírom, mert jobban fizetett, mint azóta bármi.
2020. nov. 16. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!