Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi akartál lenni kiskorodban,...

Mi akartál lenni kiskorodban, fiatalabb korodban?

Figyelt kérdés

Valóban sikerült a megálmodott munkát, karriert megszerezned magadnak?

Ha nem, miért nem?

Ha nagyon mást csinálsz, mint amit tanultál, miért döntöttél a karrierváltás mellett?

2012. szept. 27. 11:28
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

én zeneszerző :)

annak is készültem, de utolsó pillanatban meggondoltam magam, mert nem lehet belőle megélni, nem lehetne mellette családom, ha komoly karriert szeretnék, és lányként ebben a szakmában érvényesülni pláne lehetetlen

végül mérnök lettem :)

2012. okt. 12. 16:37
 22/22 anonim válasza:

Gyerekként több minden is akartam lenni, de 3 van, amire határozottan emlékszem: állatgondozó az állatkertben, légimentő (ha esetleg mond valakinek valamit a Medicopter 117 sorozat, arra voltam rákattanva :D) és ruhatervező (csak sajnos sosem voltam egy nagy rajztehetség, úgyhogy az ötletek a fejemben ragadtak).

Akartam író/költő is lenni, ehhez kapcsolódóan felmerült az újságírás, de rájöttem, hogy a média világa a lehető legtávolabb esik tőlem.

Most egyetemre járok, ami papíron tanárképzés, de inkább a nyelvtanulás szeretete és a 2 nyelvből szerezhető mesterdiploma miatt választottam ezt, mintsem a közoktatás vonzalma miatt.

Pszichológus mindig akartam lenni, de sajnos nem vagyok rá alkalmas lelkileg, illetve cukrász, amiből végzettségem is van, dolgoztam is benne, de nap, mint nap azt hallgattam otthon, hogy ennél többre vagyok hivatott és tönkreteszem az életemet és kell a diploma.

Majd meglátjuk mit hoz az élet és mi lesz a munkám.

2020. jan. 2. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!