Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi akartál lenni kiskorodban,...

Mi akartál lenni kiskorodban, fiatalabb korodban?

Figyelt kérdés

Valóban sikerült a megálmodott munkát, karriert megszerezned magadnak?

Ha nem, miért nem?

Ha nagyon mást csinálsz, mint amit tanultál, miért döntöttél a karrierváltás mellett?

2012. szept. 27. 11:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban csillagász vagy matematikus szerettem volna lenni. Viszont nem voltam annyira jó, hogy igazi nagy eredményeket érjek el, és ezt már akkor be kellett látnom.

Utána zenész akartam lenni, el is végeztem a konzervatóriumot. De a vége már nagyon nyögvenyelősen ment, egyszerűen idegileg nem bírtam. Felvételen hallatszik, hogy tényleg szépen játszom, de koncerten, élő közönség előtt annyira stresszeltem, hogy képtelen voltam a maximumot nyújtani. Márpedig egy jó előadó exhibicionista, akit inkább felpörget és jobb teljesítményre sarkall az a tény, hogy mások hallgatják.

A végére besokalltam, és elmentem könyvtárosnak. Ez egy nyugis szakma, nincs sok stressz. Azaz mostanában már itt is van, mert rengeteg az elbocsátás, ráadásul a döntés a szakmai munkától teljesen független, szóval az ember sose tudhatja, hogy mi lesz vele holnap. De hát manapság ez majdnem mindenhol így van.

2012. szept. 27. 11:35
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

Légiutas kísérő szerettem volna lenni.

Az okok, amiért nem lettem:

1. Anyagi okok miatt nem volt lehetőségem 3 nyelvet megtanulni a kívánt szinten.

2. Idővel rájöttem, hogy vagy napokat töltök a fedélzeten, vagy a családommal, a gyerekeimmel vagyok. Utóbbi talán jobb döntés.

2012. szept. 27. 11:35
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
először óvónéni, aztán alsós tanár, később magyar nyelvész, most pedig dobos, és az még mindig nagyon szeretnék lenni! De virágkötő lettem, és nagyon szeretem! 18/L
2012. szept. 27. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

Állatorvos akartam lenni,mivel mióta eszemet tudom imádom az állatokat..

De sajnos hiába van eszem,szorgalmam 0 ezért ez az álom befuccsolt már nagyon korán.

Most kutyakozmetikus vagyok és nagyon szeretem a szakmám,hiába van pár rémes eset amitől azt mondom én ezt nem csinálom,alszok egyet és másnap folytatom:)

Amúgy még középiskolába szociális gondozónak tanultam,de nem bírtam a szakmát lelkileg..rengeteg volt a megaláztatás és nem az idősek részéről.

Te kérdező?

2012. szept. 27. 11:40
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Királykisasszony:)
2012. szept. 27. 11:40
 6/22 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok :)

Én biológus meg régész szerettem volna lenni, végül jogot végeztem, de nem azt csinálom :)

2012. szept. 27. 11:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Először pénztáros, mert volt egy tök jó kis műanyag, rózsaszín pénztárgépem. Aztán postás, utána pedig fodrász akartam lenni.

Egyik se lettem, a pénzügyi területen tanultam tovább, és jelenleg munkanélküli vagyok. Lehet jobban jártam volna ha a kiskori álmaim mellett kitartok.

2012. szept. 27. 11:43
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én történész-régész szerettem volna lenni, persze a család lehetőségei ezt nem támasztották alá. (Akkor még mit foglalkoztam én azzal)

Lett belőlem könyvelő = aktakukac.

2012. szept. 27. 11:45
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én hősnő akartam lenni, aki karddal harcol az igazságért és a jóért, és bátran szembe száll a gonosszal. :)

Ebből csak annyi maradt, hogy mai napig erős az igazségérzetem. Amúgy sincs ilyen foglalkozás, legalábbis manapság.

Irodai munkát végzek.

2012. szept. 27. 11:57
 10/22 anonim válasza:
100%

gyermekorvos szabadsàgon^^

mèg kèp is van róla XD

mostmég tanulok jelenleg gazdasági szakon... vmia marketingel kapcsolatban nagyon érdekelne:)

2012. szept. 27. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!