Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvesznek még valakit 25-26...

Felvesznek még valakit 25-26 évesen kezdőként?

Figyelt kérdés

Egy családtagom gondolkodik, hogy elmenjen egy CNC esztergályos tanfolyamra, de már 25 éves. 26 lenne, mire végez. Felvesznek még akkor kezdőket, vagy már nincs esélye?

Azért kérdezem, mert 25 éves kortól már nincs START kártya, és gondolom, nem akarnak betanítani egy kezdőt Start kártya nélkül, amikor szerezhetnek 18-24 évest is.

2012. szept. 23. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ember ez nem így működik , hogy gépkezelő meg gépbeállító. ha már felvesznek valaki ilyen munkakörbe, akkor annak egyedül kell mindent megcsinálnia. adnak neki egy rajzot, és programozzad le, válaszd ki a megfelelő szerszámokat, anyag kiválasztás...stb amiről te beszélsz az max sorozatgyártásba működne, de cégek többsége egyedi alkatrészeket gyárt.
2012. szept. 24. 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:

11-esnek: 10-es vagyok, nálunk abszolút sorozatgyártás van, és pont így működik, ahogy leírtam.

Pároméknál - jóval kisebb cég - szintén van 3 gépbeállító, a többi az gépkezelő. Gépkezelőnek ott is elég a kezdő CNC-s, gépbeállítónak kell az, amit leírtál. Legtöbb helyen hidd el, sorozatgyártás van, legalábbis olyan szinten, hogy legalább 2-3 ezer darabot kérnek egy adott termékből.

Ahol egyedi gyártás van, ott természetesen szükség van a komolyabb gyakorlatra.

2012. szept. 25. 00:06
 13/13 anonim ***** válasza:
amelyik cégeknél én megfordultam, mindenhol egyedi alkatrész gyártások mentek, és oda olyan embert keresnek amit fentebb írtam, és oda az én tudásom kevés. iskolaszinten 0 a gyakorlati oktatás. ja és budapesten. olyan hellyel szeretnék találkozni, ahol csak munkadarabot be, zöld gomb be, munkadarab ki...
2012. szept. 25. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!