Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken mennyit lehet elkérni...

Vidéken mennyit lehet elkérni magán angolóra adásáért?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, angolt tanulok, és szeretnék általános, középiskolás diákokat korrepetálni, felkészíteni angolból. Mennyit kérhetek el óránként? Én olyan 6-700 ft-ra gondoltam, de sok mindenkitől hallom, hogy az nagyon kevés, mert sok helyen 2-3 ezret elkérnek egy órára. Mennyi a reális összeg?
2009. aug. 1. 12:15
 1/3 anonim válasza:
87%
Mostanság sokat szánnak tanárra az emberek én egy egyetemi tanársegédhez jártam és 2000/óra volt , szóval te is elkérhetsz legalább 1000-et, de valójában én általános sulisért 1200at kérnék óránként, középsulisért 1500, figyelembe véve hogy nem ugyanaz a nehézségi szint. Sokan azt is csinálják hogy kedvezményes ár mellett tanítanak ha többen jönnek hozzá, vagy a megszokott 60 percnél többre vállalkoznak.
2009. aug. 1. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Épp mostanság nézegettem a nyelviskolák ajánlatait Debrecenben, egy csoportos foglalkozás kis létszámmal kb 1200-1500 Ft/ óra. Ez a legolcsóbb. Egy magántanár ennél valóban többet kér el, és szerintem hasznosabb is, a nyelvsuli pedig kötöttebb, de tudod, hogy az embernek sokszor az olcsóbbat választják. A 600-700 valóban kevésnek tűnik, a 2000-3000 pedig soknak. Legalábbis én ennyit már biztos nem fizetnék egy óráért. Kezdd valami kisebb összeggel, de azét ne 600-700-zal, aztán majd meglátod, az én magántanáraim általában félévente, évente emeltek, mikor hogy, nagyjából 300Ft-okkal.
2009. aug. 1. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én magántanárhoz járok, ahol 45 perc 1600Ft. (Nagykőrös)
2009. aug. 1. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!