Hány állásinterjú után adnád fel?
Hat szomoruan olvasom a hozzaszolasokat.
Mas allaskereseses temaban is kifejtettem mar velemenyemet. Azt is szomoruan tapasztalom, hogy sokan jarunk ugyanabban a cipoben. Valahol ez kicsit (nagyon kicsit) megnyugtato szamomra, mert en a vegso elkeseredesemben a beka segge alatt 600-al, mar azt hittem, hogy en vagyok ilyen szerencsetlen az orszagban. Szinten tobb szaz jelentkezessel, tobb tucat fejvadaszceg/allaskereso portallal es rengeteg oneletrajz technikaval, ismerosokon keresztul, mindenfele technikai megvalositassal szinten nem sikerult ezidaig mar idestova masfel-ket eve a szakmamban allast kapnom. Pedig idestova 15 eve a palyan vagyok. Mindenfele rafinaltsagot elkovettem mondom... lehet, hogy sokmidnenben en voltam hulye es itt sorra vehetjuk a burokratikus dolgokat, hogy oneletrajz technika, szimpatia, oltozkodes, kinezet stb stb dolgokat...en azt hiszem azert a tobb szaz jelentkezes nagyon durva. Nagyon durva vilagot elunk. Dolgozni akarunk...penzt keresni, a megelhetesert, valahol ezert "is" tanultunk...stb. megis szerintem az egesz nagyobb szazalekban nem is errol szol :( sajnos.
Regen nem volt ilyen...es most mondja nekem azt vki, hogy ha valaki dolgozni akar akkor tud is...hat rohadtul nem. Ehhez csak annyit fuznek, hogy a fentiekhez hasonloan en most sem a szakmamban tudtam elhelyezkedni...es a nagy hullamvolgyekben is mikor a csekelyke tartalekaim is fogyadoztak akkor is egesz massal tudtam betevot keresni...sot a nem szakmai munkaban is rohadt nehez volt elhelyezkedni. A "most mar barmi jo" sem votl fenekig tejfel :( Jah es az egesz allaskereses is penz...rohadt sok penz elmegy ra...feleslegesen...no es az idegrol nem is beszelve. Katasztrofa...
Az otthoni munka csak időszakos volt és a tesóm szerezte!Keresgélek most is itthon végezhető vagy netes munkát de nagy részük átverés.
Akik nem dolgoztok milyen végzettségetek van?Nyelvvizsga stb? Nekem több OKJ-s papírom van, plusz két nyelvvizsga.
Na lássuk: úgy kb. 800 jelentkezést küldtem el 14 hónap alatt, ebből 6, ismétlem 6 interjúra jutottam el. Persze az MLM-esek és Zepterék engem is megtaláltak, én meg elküldtem őket a francba :D. Én megértem, hogy a fiatal pályakezdők javítanának a profiljukon, de ebben a szakaszban TILOS jutalékért dolgozni, plusz nem mindenki tud rátukmálni másokra mindenféle szirszart, hiába is akartak erről meggyőzni.
Én abban bízom, hogy most ősszel majd lesz közmunka, abból próbálom kispórolni a külföldi munkára valót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!