Biológusként mik az esélyeim az álláspiacon?
kacérkodok a gondolattal, hogy annak tanuljak.
a gyógyszerész lenne a másik, de a kémiával nagyon nem vagyok jó barátságban, ezért az sztem ugrik...:/
műszaki területen tanultam eddig, de rájöttem nem ez ami engem érdekel.
megy, csak nemszeretem, és nehezen tanulom..:/
középsuliba 4 es voltab belőle egy szigorú tanárnál.
joerre nemlehet alapozni, de azt nemtudom emnnyire van jelen a képzésbe a biosz....
az anatómia, meg latin nevekkel semmi gondom sincsen..az érdekel, és szeretem nagyon :) bioszból is érettségiztem, jelesre 3 éve.
csak a kémiát utálom...gyógyszerész is szivesen lennék, csak az a baj, hogy nagyonmagasak a ponthatárok oda...:/
szakosodni fogalmam sincs mire mennék, cska azt tudom ,ohgy a biosz érdekel, mindig is abból voltam jó, ez az ami leköt.
2 évet csináltama gépészmérnöki fősulit...de egyszerűen hányok tőle...nem érdekel, utálom, minden egyes tárgyat, fizika matak, műszaki rajz, anyagismeret, előgyártás iylenek FÚJ. lehet több jövö van ebbe, de ha egyszer már attól undorom van, hogy rágondolok a tantárgyra? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!