Bacsa89 kérdése:
Biologusként milyen esélyek vannak állást találni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ha a szakmád nevét sem tudod leírni, akkor nem sok.
2/7 anonim válasza:
Bsc-vel nem sok, Msc-vel sok,, viszont évente 5-6 ember jut el odáig, lgalábbis nálunk. Nem büfé szak, életed legkeményebb évei lesznek azok
3/7 anonim válasza:
Ismerősöm megcsinálta az alapképzést és a mesterképzést is.Kitűnő volt végig,valamint a HÖK elnöke.Kb. fél év után sikerült munkát találnia (úgy hogy az ország túlsó felére is elment interjúzni).Nem hosszabbították meg a szerződését,most nézhet megint meló után.És nem arról van szó,hogy csak egy stréber,a való életben meg egy lúzer.Nagyon talpraesett lány.
4/7 anonim válasza:
louis Biológusból is van kismillió féle. Pl. nekünk mikrobiológusoknak könnyebb lesz elhelyezkedni, mint egy ökológusnak, mert azért az a szakirány jóval könnyebb. Nem tudom mire járt az ismerősöd, és hova, de kétlem, hogy Szegedre, mivel akkor biztos nem lett volna kitűnő, vmint itt már alapból felajánlanak munkát laborba, mielőtt végezne vki
5/7 anonim válasza:
pfff én is Szegedre jártam és kitűnő voltam, és nem is én voltam az egyetlen. ennek ellenére én is hasonló "jókat" tudnék elmondani a későbbi álláslehetőségekről. Szegeden annyit sem fizetnek egy laborban, hogy éhenhalj belőle.
6/7 anonim válasza:
és milyen szakirányon voltál és Msc-t végeztél hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!