Ti meddig bírjátok még az áremeléseket?
Figyelt kérdés
Most halottam a Tv-ben,hogy durván meg fogják emelni az élelmiszereket.Már így is alig tellik valami normális kajára,pedig diplomás vagyok,dolgozom,93 ezer a nettóm!Fizetést persze nem emelnek!Mi lesz így?!?!2012. aug. 28. 19:00
11/14 anonim válasza:
Mindig ezzel jönnek az emberek, hogy "mindenki nem mehet ki külföldre"....ami igaz is, de mindenki életéért nem is vagy felelős, csak a sajátodért...
12/14 A kérdező kommentje:
Meg például a beteg Édesanyáméért akit nem hagyhatok csak úgy itt,főleg mivel testvérem sincs...
2012. aug. 28. 23:32
13/14 anonim válasza:
A külföldre menés egy megoldás. Emberek régóta várnak csodát a politikától, pedig ez tényleg felesleges. Most lehet mondani pesszimista vagyok, de kérlek, 1989-ben volt az állítólagos rendszerváltás. Ennek ellenére se az emberek mentalitása nem változott, inkább romlott, sem a politika. Összefogás nélkül nem lehet változtatni, amíg a magyarok magyarok ellen mennek addig nem lesz változás. Rengeteg átverés után még mindig ott tatunk, hogy a pártok szakítják szét a népet ahelyett, hogy a polgárok egységben lépnének fel a pártok ellen. 2006-ban a többség a MSZP mögé lépett, 2010-ben a Fidesz mögé és látjuk mi lett. Most jön a Jobbik. Ugyan úgy megnyerte magának a "csőcseléket" mint azelőtt a MSZP és a Fidesz. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy a naiv emberek még mindig a politikától várják a megváltást. Van egy kis réteg aki belefáradt ebbe a naivitásba, rendszerbe és kiment külföldre. Egy ponton el kell odáig jutni, hogy ennyi, lelépek külföldre, és igen ez megoldás, lehet, hogy nem az országra nézve, de egyénileg vagy családilag igen. Miért lenne az jobb, ha itt maradtak volna és tovább güriznének az éhbérért? Neked is el kéne oda jutni, hogy a saját, ill. a családod szempontját nézd, ne pedig az országét. A lényeg, hogy amíg lesznek naiv emberek akik a párok mögé állnak ahelyett, hogy összefognának a többi emberrel addig nem lesz javulás. A pártok szítanak szakadásokat és gyűlöletet magyar és magyar között.
14/14 anonim válasza:
Miért nem próbálsz más állást vállalni? Nagyon kevés a fizud. Ha nem megy, akkor simán mehetsz külföldre dolgozni. Lehet, hogy beteg szülők vannak, de hidd el itthon minden egyre xarabb lesz. Nem éri meg itthon maradni. Inkább most lépd meg a dolgot, mint évek múlva amikor kint is nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!