Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha unalmas a munkám, mit...

Ha unalmas a munkám, mit csináljak? Semmivel nem lehet feldobni.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok unatkozni, depressziós leszek (ezt szó szerint kell venni, mindenkit elüldözök már a kisugárzásommal) ha nem lehetek aktív, a munkám pedig szinte szalagmunka. Mit tehetnék? Hagyjam ott, csak ez miatt? Nagyon igénylem a kihívásokat, az újdonságokat, hogy "használhassam az agyam". Lehet hiperaktív vagyok kissé.. De itt szinte semmit nem bíznak rám, ami volt már megtanultam, nem sok dolog.
2012. aug. 28. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hogy tudjunk ötletet adni, írd le pontosan (ha ide nem,akkor legalább nekem PRIVÁTBAN) hogy pontosan mit, milyen típusú-jellegű a munkád, mit csinálsz egy nap, milyen tevékenységeket végzel...
2012. aug. 28. 16:11
 12/16 Tojasleves válasza:
100%

Gondolj arra, hogy sokkal rosszabb munkád is lehetne, egyből jobb kedved támad.

Nálam sajnos nem megy, mert én ennél szarabbat még nem csináltam. Mosogató vagyok egy konyhán. napi 8 órában csak a koszos, forró vízben nyúlkálok, bazi nagy edényeket mosogatok, meg tányérokat, forróság van, zaj, büdös, zsíros, kajamaradékos, úszkál a sültkrumpli a víz tetején, míg szét nem mállik, és nem tudsz megállni, mertha kicsit is megállsz úgy felgyűlik, hogy sosem éred utol magad. Nincs váltás, nincs szünet. A munkaidő addig tart, míg nem rakod szép rendbe a konyhát, de csak addig fizetnek, míg nyitva van az étterem. Ha 10kor zár, és éjfélre vagyok kész a takarítással, akkor 2 óra ingyenmunka! Éljen az írországi alulfoglalkoztatás. Cserébe keresek 1200 €-t havonta.

2012. aug. 28. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Tojásleves, minden tiszteletem, én ezt nem bírnám ennyi pénzért se amit csinálsz.
2012. aug. 28. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Szóval olyan jellegű a munkád, hogy ülsz valahol és ha nincs semmi akkor csak ott kell ülni és egyes dolgokat nem szabad csinálni? Pl. éjjeliőr?

Ha olvasni, gépezni nem lehet akkor amit mondtál-kézimunka, nem csak gyurma hanem szövés, fonás, kötés, akármi.

Ha papírra lehet írni írj történetet, naplót. Mondjuk én rajzolással is ellennék :)

Telefont lehet vinni? Azon is lehet netezni, olvasni, játszani.

Ha laptopot nem lehet vinni akkor gondolom kártyát sem, pasziánszozással el lehet lenni, bár papírkártyával macerásabb a keverés.

Esetleg ha papírt vihetsz, de könyvet nem, nyomtass ki pl. nyelvtanulós szöveget, keresztrejtvényt, időeltöltésnek jó és nem azt látják, hogy könyvekkel és újságokkal ücsörögsz.

2012. aug. 28. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Minél előbb keress új munkahelyet!
2012. aug. 28. 20:37
 16/16 anonim válasza:
sudokuzz. az érdekes játék, én szabadidőmbe is szoktam. amúgy keress új munkahelyet, ne őrülj bele, annyit nem ér.
2012. aug. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!